FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, YEREL GÜNDEM 15 Mayıs 2021 247 Görüntüleme

Tarsus CHP’den VEFA Örneği – MERHUM Tabip-Albay Prof. Dr. Servet HARPUTLUOĞLU, Mezarı Başında Dualarla Anıldı

TARSUS CHP’den VEFA örneği

MERHUM Tabip-Albay Prof. Dr. Servet HARPUTLUOĞLU, MEZARI BAŞINDA DUALARLA ANILDI

Tarsuslular için uzun yıllar Ankara’da dost kapısı olan ve geçtiğimiz 2020 Aralık ayı içerisinde yakalandığı koronavirüs nedeniyle vefat eden Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) Emekli Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tabip Albay Servet Harputluoğlu, vefatından sonraki ilk dini bayram dolayısıyla, Tarsus’a bağlı Çağbaşı Mahalle Mezarlığındaki kabri başında dualarla anıldı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Mezarlık İşleri Müdürlüğü tarafından organize edilen ve CHP Tarsus İlçe Örgütü ile Gençlik Kolları Başkanı Adil BAL’ın da iştirak ettiği Anma Programına Ziraat Odası Başkanı-Çağbaşı Mahalle Muhtarı Veyis AVCI ve vatandaşlar katıldı.

Programda başta Prof. Dr. Tabip Albay (Merhum) Servet Harputluoğlu olmak üzere, Tarsus’a ve ülkeye hizmet etmiş herkes için dualar edildi. CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan VARAL; Merhum Harputluoğlu’nun iyiliksever kişiliğinin yanı sıra Atatürk İlke ve Devrimlerine bağlı bir insan olduğunu belirterek, “Tarsus’un yetiştirdiği önemli ve simge isimlerden olan Merhum Servet Harputluoğlu’na ve memleketimize hizmetleri olup da yine ebediyete intikal eden herkese Allah’tan rahmet, ailelerine sabırlar diliyorum. Mekanları cennet olsun” dedi.