FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET HABERLERİ, YEREL GÜNDEM 19 Ekim 2022 172 Görüntüleme

TARSUS CHP’DEN, BORSA BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ALİ SEÇER’E TEBRİK ZİYARETİ

TARSUS CHP’DEN, BORSA BAŞKANLIĞINA SEÇİLEN ALİ SEÇER’E TEBRİK ZİYARETİ

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, geride kalan günlerde genel kurul sürecini tamamlayan Tarsus Ticaret Borsası’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı görevine seçilen Ali Seçer’e tebrik ziyaretinde bulundu.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, CHP Tarsus İlçe Yöneticileri ve Tarsus Belediyesi Meclis üyelerinin de eşlik ettiği ziyarette konuşan Başkan Ozan Varal, Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer’e başarı dileklerini iletti.

Başkan Varal, “Tarsus Ticaret Borsası, kent ekonomisine yön veren, ticaretin gelişmesi, yenilikçi çalışmaların yapılması için önemli bir kurum. Böylesi bir kurumun yönetim kurulu başkanlığı görevini üstlenmenizden gerçekten mutluluk duyduk. Zaten uzun yıllardır Borsa’da yöneticilik yapan bir isimsiniz. Tarsus Ticaret Borsası’nın yeni dönemde de sizlerin ve çalışma arkadaşlarınızın katkılarıyla, kentimizde yenilikçi projelerin hayata geçmesi ve ticaretin canlanması adına yoğun emek harcayacağınıza gönülden inanıyorum. Bir kez daha başarı dileklerimi iletiyorum” dedi.

Tarsus ortak paydası altında karşılıklı fikir alış-verişinde bulunulan ziyarette konuşan Borsa Yönetim Kurulu Başkanı Ali Seçer ise “Ziyaretiniz beni gerçekten mutlu etti, teşekkür ediyorum” dedi.

Borsa’nın lisanlı depoculuk faaliyetleri ve diğer çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Ali Seçer, yeni dönemde yapmayı hedefledikleri projelerden bahsetti.

Ziyaret sırasında Başkan Ozan Varal, çiçek yerine Borsa adına ÇYDD’ye yaptıkları bağışın belgesini takdim etti.