FLAŞ HABER:
Ana Sayfa BİLİM-SAĞLIK-YAŞAM-TEKNOLOJİ, EKONOMİ-TİCARET, GÜNDEM, SİYASET HABERLERİ 12 Nisan 2022 211 Görüntüleme

TARSUS CHP İlçe Başkanı Av. Ozan VARAL, CHP Tarsus Kadın Kollarıyla İyi Çalışmalar Yapıyor

TARSUS CHP’NİN DAYANIŞMA EKMEKLERİ, YENİCE İÇİN PİŞİRİLDİ

İLÇE BAŞKANI AV. OZAN VARAL: “PAYLAŞTIKÇA BÜYÜYOR, ÇOĞALIYORUZ”

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Örgütü’nün toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini sergilediği “Dayanışma Ekmekleri” bu kez de Yenice için pişirildi. Bağışlanan unların, gönüllü kadınlar tarafından yufka ekmek olarak pişirildiği çalışmada mis kokulu ekmekler, Yenicelilere de ulaştırıldı.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, bu güne kadar Fevzi Çakmak, Yeni Mahalle, Yarbayşemsettin, Gaziler, Reşadiye, Beydeğirmeni, Girne, Tekke, Kırklarsırtı, Akşemsettin ve Şehitlertepesi Mahallelerinde dağıttıkları yufka ekmekleri Yenice’de de dağıtmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

“Paylaştıkça büyüyor, çoğalıyoruz. Ele ele vererek, yaşanan sıkıntılı günlerde güç oluyor, geleceğe umut ışığı yakıyoruz” diyen CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, çalışmada emek harcayan İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu ve Kadın Kolları üyelerine, gönüllü kadınlara ve Gençlik Kolları üyelerine teşekkürlerini iletti.

Ekonomik krize karşı Tarsus’ta güçlü bir dayanışma ağının oluştuğunu kaydeden Başkan Varal, “Barışın ve kardeşliğin simgesi Yenice ‘de, kadın gönüllülerimizin yaptığı ekmeğimizi paylaşıp halkımızın sorun ve sıkıntılarını dinledim. Yaşanan tüm sorunlara rağmen, halkımızın bizleri güler yüzle karşılaması, çalışma azmimizi artırıyor. Bu noktada bir kez daha çağrımızı yineliyoruz. Gelin hep birlikte iyiliği organize edelim” ifadelerini kullandı.

Başkan Ozan Varal, “AKP’nin artık akla, mantığa sığmayan hataları nedeniyle, insanlarımız her geçen gün daha da fakirleşmekte, alım güçleri azalmaktadır. Çiftçi, üretici, esnaf, işçi, emekli; kısacası bu toprakların kadim insanları yoksulluğa sürüklenmektedir. Ama biz, böylesine sıkıntılı günlerde, halkımıza gidiyoruz, ekmeğimizi paylaşıyor, dayanışmayı arttırıyoruz.

Dünün yanlışlarının faturası bugün halka ödetiliyor. Ama yarınlar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin iktidarında halkın olacaktır, umutlu günler kısa zamanda gelecektir” dedi.