FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, KADININ SESİ, Kutlamalar, SİYASET HABERLERİ 9 Mayıs 2022 258 Görüntüleme

TARSUS CHP, Anneler Gününde Şehit Annesi ve Ülker AYDIN’ı Ziyaret Etti

TARSUS CHP’DEN ANNELER GÜNÜ’NDE ŞEHİT ANNESİ VE HAYIRSEVER ÜLKER AYDIN’A ZİYARET

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Anneler Günü dolayısıyla anlamlı ziyaretlerde bulundu.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu, Eğitimci-Yazar Beyhan Balaban ve partili yöneticilerinde eşlik ettiği ziyaretler kapsamında İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Tarsuslu hayırseverlerden, Cumhuriyet Kadını Ülker Aydın’ı ziyaret etti.

Başkan Varal’ın verdiği çiçekle mutlu olduğunu ifade eden Ülker Aydın, kentin geçmişi ve aile olarak eğitime verdikleri desteklerle ilgili olarak bilgiler verdi.

Şehit Ailesine Ziyaret

Şehit Sinan Köse’nin Taşobası mahallesinde yaşayan ailesini de ziyaret eden Başkan Ozan Varal, Şehit annesi Songül Köse’ye çiçek verdi.

Baba İsa Köse’nin de bulunduğu ziyarette Başkan Varal, “Anneler Günü; hasret, acı ve özlem dolu. Yüreğimizdeki acının tarifi yok. Anneler Günü’nde evlatlarını kucaklayamamanın hüznünü yaşayan, yüreği yaralı tüm şehit annelerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Başkan Av. Ozan Varal ve partililer, Anneler Günü dolayısıyla farklı işyerlerinde çalışan emekçi kadınları da ziyaret ederek çiçek verip, günlerini kutladılar.