FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM 24 Eylül 2021 294 Görüntüleme

TARSUS Belediyesi ile NİĞDE’nin YEŞİLGÖLCÜK İlçesi KARDEŞ BELEDİYE OLDULAR

KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ HİZMET YARDIMLAŞMASI İLE GÜÇLENECEK

TARSUS BELEDİYESİ MECLİS ÜYELERİNDEN KARDEŞ BELEDİYE YEŞİLGÖLCÜK’E DAYANIŞMA ZİYARETİ

Tarsus Belediyesi ile Niğde’ye bağlı Yeşilgölcük Belediyesi arasında kurulan kardeşlik bağı hizmet yardımlaşması ile daha da güçlenecek.

Tarsus Belediye Meclis üyeleri Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın tavsiyesi ile Kardeş Belediye Yeşilgölcük’e dayanışma ziyareti gerçekleştirdiler.

Tarsus Belediye Meclisi tarafından 20 Mayıs 2020 tarihinde kabul edilen karar ile kardeş olunan Yeşilgölcük Belediyesi ile bağları kuvvetlendirmek, hizmet projelerinde ortak hareket etmek ve yasalar çerçevesinde yardımcı olunabilecek konuları görüşmek için Yeşilgölcük’e giden Tarsus Belediyesi Meclis Üyeleri Gürbüz Günaştı, Aydın Polat, Cuma Ali Gören ve Yusuf Ziya Ateş, Yeşilgölcük Belediye Başkanı Ramazan Tuncay ve Meclis Üyeleri Yaşar Şahin, Mehmet Özmen, Çağlar Yüksel Halil Avşar ile görüştüler.

İç Anadolu’nun en şirin beldeleri arasında olduklarını ve Tarsus gibi geçmişi 10 bin yıla dayanan kültürel, tarihsel sanayi kenti ve aynı zamanda Türkiye’nin en büyük ilçesi ile kardeş olmanın mutluğunu yaşadıklarını belirten Yeşilgölcük Belediye Başkanı Ramazan Tuncay, bu kardeşlik ve işbirliği bağının sonsuza kadar sürmesini dilediklerini söyledi.

Yeşilgöcük’te bir dizi inceleme temaslarda bulunan Tarsus Belediyesi Meclis üyeleri de, kardeş belediyemize yasalar çerçevesinde verilebilecek destekler konusunda tespitlerde bulunduklarını ifade ederek, yerinde gördükleri eksikleri ve talepleri bir rapor halinde Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan’a sunacağız, kardeş belediyemize sunulacak katkılar konusunda Başkanımızın duyarlı olacağına inanıyoruz, dediler.