FLAŞ HABER:
Ana Sayfa EĞİTİM-TİYATRO-EDEBİYAT-ŞİİR-MÜZİK, GÜNDEM 13 Mart 2022 232 Görüntüleme

TARSUS Belediyesi AKADEMİ ÖĞRENCİLERİNE SERTİFİKALARINI Verdi

AKADEMİ ÖĞRENCİLERİ SERTİFİKA ALDI

Tarsus Belediyesi’nin her yaştan vatandaşa yönelik, bilim, eğitim, sanat, kültür alanında bireylerin becerilerinin gelişmesine katkı sunan, bünyesinde gitar, resim, bağlama, el sanatları, tiyatro başta olmak üzere birçok kursun verildiği Dr. Turgut Erkutlu Bilim Eğitim Sanat Kültür Akademisi’nde Müdür Harun DOĞAN önderliğinde kursları başarı ile tamamlayan 85 öğrenci sertifikaları aldı.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın sıkça dile getirdiği, Eğiten, Üreten, Sağlıklı, Kültürlü Tarsus sözüne uygun olarak faaliyetini sürdüren Tarsus Belediyesi Dr. Turgut Erkutlu Bilim, Eğitim, Sanat, Kültür Akademisi’nde öğrencilerin eğlenerek öğrenmesini sağlamak üzere faaliyet gösteren gitar, resim, bağlama, el sanatları, tiyatro başta olmak üzere birçok kursu başarı ile tamamlayan öğrenciler sertifikalarını almaya hak kazandı.

Düzenlenen sertifika töreninde öğrenciler gitar, piyano, bağlama dinletisi gerçekleştirilirken kursiyerlerin yapmış olduğu el sanatları ürünleri, tasarımlar ve resimler düzenlenen tören alanında sergilendi.  33 kişi resim 22 kişi müzik 11 kişi el sanatları 19 kişi seramik olmak üzere toplam 85 öğrenci eğitimlerini başarı ile tamamladı.

GELECEK BU AKADEMİDE ŞEKİLLENİYOR

Sertifika törenine katılan Tarsus Belediye Başkan Yardımcısı Ali Dinsever, ‘’Belediye Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan öncülüğünde hayata geçireceğimiz projelerde betona değil insana dokunacağız dedik, beton değil insan önemli, insanı yaşatamazsak yapacağımız betonların anlamı yok düşüncesiyle hareket ettik. Geleceğimizi bu akademide şekillendiriyoruz. Bir fırça tutuş, bir tele dokunuş, bir tambura vuruş, bu çocukların geleceğini etkiliyor. İyi bir doktor da iyi bir avukatta olsanız sanatla mutlaka iç içe olmak gerekir. Öğrencilerimizin başarılarının devamını diliyoruz’’ diye konuşt

Tarsus BelediyesiBasın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü