FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, YEREL GÜNDEM 28 Eylül 2021 334 Görüntüleme

TARSUS Belediye Başkanı, BÜYÜKŞEHİRİN GERÇEK ve RESMİ Koordinasyon Şube Müdürünü Ziyaret Etti

TARSUS Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN, BÜYÜKŞEHİRİN RESMİ KOORDİNASYON ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜ ZİYARET ETTİ

Resmi demekten kastımız şudur ki; 2019 yerel seçimleri biter bitmez, resmi olmayan bir şahsı gelecekte belediye başkan adayı yapmak uğruna, seçilmiş bir belediye başkanının karşısına çıkarıp, “Büyükşehir Koordinasyon Başkanı” diye tanıtıp, bu unvanı resmi olmadan verip, 2,5 yıldır yazılı ve gölsel basına böyle tanıtıp, resmi olmayan unvanla haberler servis edip, yazılar yazdırarak  halkın tepkisini toplayan Mersin Büyükşehir Belediye Vahap SEÇER doğru yolu tercih ederek yanlıştan döndü. Darısı yine RESMİYETTE OLMAYAN, hiç devlet memuru olmamış Kadın, Çocuk Aile Daire Başkanı olarak tanıttığı şahıs uğruna yaptığı tanıtımdan vazgeçmesine diyelim… Vahap SEÇER’in kendine yakın bulduğu kişileri resmi olmadıkları yerlerde görevdeymiş gibi gösterip, belediye çalışmaları üzerinden reklamlarını yaparak halka tanıtarak ileride kafasından geçirdiği yerlere bu kişileri aday gösterme hırsı kendisine, partisine ve geleceğe zarar veriyor… 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, Mersin Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığı Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti.

Tarsus Belediyesi Başkan Yardımcılarının da hazır bulunduğu ziyarette Başkan Bozdoğan, geçtiğimiz günlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü görevine atanan Soner Yetgin’e görevinde başarılar diledi.

Soner Yetgin’e iade-i ziyarette bulunan Başkan Haluk Bozdoğan, Büyükşehir Belediyesi ekipleriyle, Tarsus Belediyesi ekiplerinin özellikle dezavantajlı mahallelerde gerçekleştirdikleri ortak temizlik çalışmalarının güzel sonuçlar verdiğini ve bundan sonra ki süreçte de birlikte faaliyetlerin süreceğini kaydetti.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürü Soner Yetgin ise Başkan Bozdoğan’a ve Belediye Başkan yardımcılarına nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Yetgin, “Başkanımız sayın Vahap Seçer öncülüğünde, sorumluluk alanımızdaki her noktaya en iyi hizmeti götürmenin gayreti içerisindeyiz. Son günlerde Tarsus Belediyesi ekipleriyle mahallelerimizde temizlik çalışması uyguluyoruz. Vatandaşlarımızın yapılan çalışmalardan memnun olmaları bizleri de mutlu ediyor. El birliği içerisinde daha güzel hizmetleri hayata geçireceğimize inanıyorum” diye konuştu.

Başkan Haluk Bozdoğan, Soner Yetgin’e kabartmalı Atatürk resmi hediye etti.