FLAŞ HABER:
Ana Sayfa BİLİM-SAĞLIK-YAŞAM-TEKNOLOJİ 30 Nisan 2021 246 Görüntüleme

Realme Watch 2 sessiz sedasız resmiyet kazandı

[ad_1]

Realme bundan neredeyse bir yıl önce ilk akıllı saati Realme Watch’u tanıtmıştı. Şirket daha sonrasında Watch S serisi altında sunduğu iki modelle portföyünü genişletmişti. Şimdi de orijinal Realme Watch’un takipçisi Realme Watch 2 sessiz sedasız resmiyet kazandı. Realme Watch 2’de de orijinal versiyondan aşina olduğumuz kare tasarım tercih edilmiş.

Realme Watch 2’de de 1.4 inç büyüklüğünde IPS LCD ekran bulunuyor. 320 x 320 piksel çözünürlüklü bu ekranın maksimum parlaklık seviyesi 600 nit. Realme yeni akıllı saatinde kullanıcılarına 100’den fazla yeni saat kadranı seçeneği de sunuyor. Sağ kenarında tek bir fiziksel tuş bulunan saat, suya ve toza karşı IP68 dayanıklılık sertifikasına sahip. Akıllı saat tartıda 32 gram çekiyor.

Orijinal Realme Watch’ta 14 olan spor modu sayısı, Realme Watch 2’de 90’a çıkıyor. Kalp atış ve oksijen seviyesi monitörlerine sahip akıllı saatte uyku ve stres takibi özellikleri de mevcut. Saat, Realme’nin diğer akıllı cihazlarını kontrol için de kullanılabiliyor.

realme watch 2Orijinal Realme Watch’ta 160 mAh olan pil kapasitesi, Realme Watch 2’de 315 mAh’e yükseliyor. Böylelikle saatin tek şarjla 12 gün boyunca çalışması mümkün hâle geliyor.

Realme Watch 2, Malezya’da 229 Malezya Ringgiti (462 TL) karşılığında satılacak.

[ad_2]

BSHA Ajans