FLAŞ HABER:

Onur ÖZBOZKURT’tan, Levent UYSAL’a Onursal Üyelik Belgesi

Akademi Derneği Başkanı Onur Özbozkurt, Nişantaşı Üniversitesi Kurucusu Levent Uysal’a Onursal Üyelik Belgesi Takdim Etti

Akademi Derneği Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu ve Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Levent Uysal’a tevcih edilen “Onursal Üyelik” belgesini takdim etti.

Nişantaşı Üniversitesi NeoTech Kampüs’te gerçekleştirilen ve Akademi Derneği kurucularının da bulunduğu törende konuşan Akademi Derneği Başkanı Doç. Dr. Onur Başar Özbozkurt, “Bilim ve akademinin gelişmesinde sadece ülkemizde değil aynı zamanda küresel düzeyde yoğun bir gayret ve katkı ortaya koyan çok kıymetli Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu ve Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Levent Uysal’a ülkemizin önde gelen sivil toplum kuruluşlarından Akademi Derneğimiz tarafından tevcih edilen Onursal Üyelik belgesini takdim etmekten büyük bir onur duyuyorum.” şeklinde konuştu.

Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu ve Nişantaşı Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Levent Uysal ise tarafına tevcih edilen Onursal Üyelik sebebiyle mutluluk duyduğunu ve bilimin gelişmesine her zaman destek vermeye devam edeceğini ifade etti.