FLAŞ HABER:
Ana Sayfa BİLİM-SAĞLIK-YAŞAM-TEKNOLOJİ, GÜNDEM 4 Haziran 2022 214 Görüntüleme

KENTSEV’de MERSİN Büyükşehirin 2 PROJESİ Ödüle Layık Görüldü

KENTSEV’DE MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN 2 PROJESİ ÖDÜLE LAYIK GÖRÜLDÜ

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN “TEKSİN MERSİN” PROJESİNE ‘EN İYİ AKILLI ŞEHİR PROJESİ GELİŞTİREN VE UYGULAYAN BELEDİYE ÖDÜLÜ’

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin akıllı şehircilik alanında takdir toplayan vizyon projesi “Teksin Mersin” ve kent cazibesini artıran “Merkez Projesi”, Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) liderliğinde Management Plus tarafından organize edilen ‘7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’nde ödüle layık görüldü.

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) liderliğinde Management Plus tarafından organize edilen ‘7. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi’, bu yıl ‘Çevresel Sürdürülebilirliğe Dayalı Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler’ ana temasıyla gerçekleştirildi. Etkinlik kapsamında; Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin başvuruda bulunduğu 2 proje farklı dallarda ödüle layık görüldü.

“Teksin Mersin” ve “Merkez Projesi” değerli ödüllerle taçlandı

Büyükşehir Belediyesi’nin “Merkez Projesi”‘En İyi Kentsel Tasarım ve Yenileme Yapan Belediye Ödülü’ne, “Teksin Mersin” projesi de ‘En İyi Akıllı Şehir Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye Ödülü’ ile taçlandı. İstanbul Fairmont Quasar Hotel’de düzenlenen etkinlikte ödülleri, Mersin Büyükşehir Belediyesi Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Mustafa Berat Yerman aldı.