FLAŞ HABER:
Ana Sayfa BİLİM-SAĞLIK-YAŞAM-TEKNOLOJİ, GÜNDEM, Kutlamalar, SİYASET HABERLERİ, YEREL GÜNDEM 20 Mayıs 2021 365 Görüntüleme

19 MAYIS CHP’li Belediye Başkanlarıyla Kutlanır – HALUK-NEŞET-VAHAP ve ABDULLAH 19 MAYIS’ta EL ELE HALKIMIZLA BİRLİKTE

19 MAYIS CHP’li Belediye Başkanlarıyla ve HALKLA Birlikte Kutlanır

MERSİNLİ CHP Belediye Başkanları 19 Mayıs’ta Çukurova’ya Damgalarını Vurdu

HALUK-NEŞET-VAHAP ve ABDULLAH 19 MAYIS’ta EL ELE HALKIMIZLA BİRLİKTE

2019 yerel seçim sonuçlarının ardından, CHP Mersin İl Başkanlığının hatalarıyla; başta Gülnar, Silifke ve Anamur’da yerel belediye seçimlerini kazanabilecekken, sadece 3 İlçe ve Büyükşehir’i kazanan CHP’li Belediye Başkanlarını birbirlerinden ayrıştıran zihniyet 19 MAYIS’ta yenilgiye uğradı.

Genel siyasetin de etkisiyle, iktidarın milletimize, özellikle esnaflara, emekliye ve işsizlere olan duyarsızlığının karşısında, Halkımızın CHP’ye daha fazla güvenme ve CHP’li belediye başkanlarının başarılı olduklarını görebilme beklentisine dönüştü. Bu nedenle, CHP MERSİN İlimiz ve Tarsus-Yenişehir ve Mezitli İlçe Belediye Başkanlarımızın ve hatta ekiplerinin birbirlerinden uzak ve ayrıştırıcı sınırlarla çalışmaları Halkımızı rahatsız ediyordu.

Bu gün 19 Mayıs 2021’de Mersin Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap SEÇER’in düzenlediği, sadece CHP’li Başkanlarla değil, Mersin’in 13 İlçesinde 5 gün sürecek 19 Mayıs Kutlama Programının sayesinde başkanların arasındaki buzlar eridi. Mersin ve İlçelerindeki Resmi törenlerden sonra, Vahap SEÇER Tarsus’tan başlayarak Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN ile birlikte Tarsus Sokaklarını ve Caddelerini gezerek Halkımıza el sallayarak birliktelik gösterdiler, 19 Mayıs’ı önemle kutladılar. Ardından Akdeniz ve Toroslar İlçelerini gezen Vahap SEÇER, sonra Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah ÖZYİĞİT ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet TARHAN’la birlikte yine 19 Mayıs Otobüsünün üzerinden Mersin Halkını selamlayarak 19 Mayıs ATATÜRK’Ü ANMA GENÇLİK ve SPOR BAYRAMINI kutladılar.

Vahap SEÇER ve Haluk BOZDOĞAN’ın birlikte Tarsus’ta Halkımızı selamlamaları, cemaatlerin yuva yaptığı, son 30 yıldır sosyal tesislerin yıkıldığı, sanat faaliyetlerinin, tiyatronun unutturulduğu Tarsus’ta; özellikle ATATÜRKÇÜ VATANSEVERLERİN mutluluk gözyaşlarıyla izledikleri manzaralarla gönüllere su serpti. 

Halkımız İktidarın bilinçli olarak emperyalist güçlerle birlikte uyumlu hareket ederek çökerttiği ekonomi, gerici eğitim-öğretim ve antisosyal yaşama milletimizi zorlama sürecinde CHP’li belediye başkanlarının hep birlikte ayrışmadan başarılara imza atmalarını milletimiz daima bekliyor.

Bu nedenle; MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER’e, Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN’a, Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah ÖZYİĞİT’e ve Mezitli Belediye Başkanı Neşet TARHAN’a teşekkür ediyor, birlikteliklerinin her zaman Halkımızın içinde hep beraber devam etmesini temenni ediyoruz.

Bir kez daha ülkemiz genelinde anlaşıldı, yaşandı ve görüldü ki; Atatürk İlke ve Devrimlerinin ışığında gerçek devletçilik, gerçek milliyetçilik ve laik devlet işlevini her çalışmada en iyi yapan ve vatanseverlik duygusunu, yurttaşlık görevlerini en iyi yerine getiren CHP kadrolarıdır…

Saygılarımla

Haber-Yorum: Beyhan BALABAN