FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 21 Mayıs 2021 299 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 20 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

20 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

………….…ooo….………

TARSUS’TA  BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN GENÇLİK YÜRÜYÜŞÜ” DÜZENLENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği programlarla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı coşku içerisinde kutlandı. Kent genelinde gerçekleşen etkinlikler Tarsus’ta Büyükşehir Belediyesi organizesi ile “19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü” düzenlendi.

……………ooo……..……

TABİT’TEN 19 MAYIS BİSİKLET TURU

Tarsus Kent Konseyi Bisiklet Topluluğu, Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle Şehir turu etkinliği düzenledi… 19 Mayıs kutlamalarına 7’den 70’e bisiklet tutkunları pedal çevirdi..

………….OOO………

TARSUS HUZUREVİNDE KUTLAMA

Tarsus Huzurevinde kalan büyüklerimiz 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutladılar. Ellerinden öpüyoruz.

…………….OOO……………

İKİ BAŞKAN 19 MAYISI BİRLİKTE KUTLADI BAŞKAN VAHAP SEÇER ve HALUK BOZDOĞAN, 19 MAYIS COŞKUSUNU HALKLA BİRLİKTE YAŞADILAR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Cumhuriyet Meydanında düzenlenen resmi törene katılım sağladı. Ardından Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’le birlikte üstü açık otobüslerle konvoy halinde şehir turu atarak 19 Mayıs coşkusunu Tarsus Halkıyla birlikte yaşadılar.

…………ooo………

ÜNİVERSİTE HAYALİ BÜYÜKŞEHİR’LE HAYAL DEĞİL

Büyükşehir Belediyesi, Tarsus başta olmak üzere Akdeniz, Anamur, Gülnar, Silifke, Mut, Erdemli, Bozyazı ve Aydıncık olmak üzere 9 ilçede açtığı Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kurs Merkezleri ile 4 bin 64 öğrenciyi üniversiteye hazırlıyor. .

…………ooo………

TARSUS’TA KAYMAKAM 19 MAYIS TÖRENLERİNDE

19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı  Tarsus ‘ta da pandemi nedeniyle sade kutlandı. Üçgençarşı mevkiindeki Cumhuriyet alanında Atatürk Anıtına Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Öztürk tarafından çelenk konulup saygı duruşunda bulunulduktan sonra İstiklal Marşı okundu.
…………ooo………

TARSUS İDMANYURDUNDAN SİNEVİZYON
Tarsus İdmanyurdu kulübü tarafından  Tarsus Cumhuriyet alanında  sinevizyon gösterisi yapıldı. TİY Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık’ın girişimiyle oluşturulan sinevizyon kamyoneti, 19 Mayıs törenlerinde canlı  Gösterim sundu. Tarsus’ta ilk kez böyle bir uygulama yapıldı ve taraftarlar ile halkımız tarafından takdir edildi.

…………ooo………

KOCAMAZ, GÖNÜL SEFERBERLİĞİ BAŞLATTI

Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediyesi eski belediye başkanlarından İyi Parti GİK üyesi Burhanettin Kocamaz, Tarsus’ta partisini ziyaret edip esnaf gezisi yaptı.

…………ooo………

ENGELLİLER, ESKİ BAŞKANI AĞIRLADI

Burhanettin Kocamaz,  Tarsus’ta sivil toplum kuruluşlarını ve esnafları ziyaret etti, bayramlarını kutlayıp sorunlarını dinledi.

,………..ooo………..

TARSUS’TA HAM MEYVE DENETİMİ

Türkiye’nin önemli tarımsal üretim merkezlerinden Tarsus ‘ta, olgunlaşmamış meyve hasadının önüne geçilmesi amacıyla kurulan “ham kavun, karpuz timi” denetimlere başladı.. Ham ürünlerin kesilmesi önleniyor

,………..ooo………..

TARSUS ‘TA “YANGIN EKİBİ İŞBAŞI EĞİTİMİ

 “Yangın Ekibi İşbaşı Eğitimi” kapsamında tatbikat düzenlendi. Mersin Orman Bölge Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, orman yangınlarıyla mücadele kapsamında, Tarsus Orman İşletme Müdürlüğüne bağlı Karabucak mevkisinde tatbikat gerçekleştirildi

…………..OOO………

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  45.419 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 45.419 kişi olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

YAkup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi