FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 31 Mayıs 2021 273 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup  BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 30 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup  BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

30 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

BAŞKAN SEÇER, ‘SARI LİMON’LA TARSUS’TAKİ YOL ÇALIŞMALARININ OLDUĞU NOKTALARI GEZDİ

Başkan Vahap  Seçer,Tarsus’ta Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanan, çalışmaları devam eden, ilerleyen günlerde yapılacak olan ve şu anda proje çalışmaları yürütülen cadde, bulvar ve yol çalışmalarını inceledi. Seçer, yol incelemelerini çevre dostu CNG’li ‘Sarı Limon’la yaptı.Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’ın da eşlik etti.

…………..ooo………….

 BOZDOĞAN: “BİR TARSUSLU OLARAK YAPILACAK ÇALIŞMALARI GÖRÜNCE MUTLU OLDUM”

Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan “Böyle kadim topraklarda bir kent kültürünün özellikle kimliğinin ortaya çıkması elbette yollar ve kaldırımların görüntüsü değil sadece. Vahap Başkanımız Haziran ayında bu kentin Master Planı’nın ortaya çıkacağını söylediği zaman çok mutlu oldum. ” dedi.

…………..ooo………….

ESNAFA HİBE BAŞVURUSU DEVAM EDİYOR

Tarsuslu esnaflara duyuru… Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi Bakanlar Kurulu kararınca Covid 19 salgınından zarar gören esnaf sanatkarlara yönelik alınan hibe desteği kararın resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe girdiğini, hibe başvurularının ise 25 Mayıs’ta e-devlet üzerinden başlayarak bir ay boyunca süreceği açıklandı.’Destek başvuruları 25 Mayıs 2021 Salı günü başlayacak olup 30 gün süre ile (23 Haziran 2021 Çarşamba günü 23:59

…………ooo…………

SARPKAYA’DAN BOZDOĞAN’A ZİYARET

Tarsus Belediyesi  eski Belediye Başkanlarından Bedrettin Sarpkaya, mevcut başkanı ziyaret etti. Eski Belediye Başkanlarından  Bedrettin Sarpkaya  beraberinde  Gazeteci Selahattin Özbozkurt ile  Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ı makamında ziyaret etti.

……….ooo……..….

TARSUS KAYMAKAMLIĞINDAN ÖDÜL 

Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi kapsamında Tarsus Müze Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Oryantiring Yarışması bitti. Derece alanlar ödüllendirildi.

…………ooo………….

YÜKSEKTEN DÜŞÜP ÖLDÜ

Tarsus’ta Yüksekten Düşerek Hastaneye Kaldırılan 2 Yaşındaki Çocuk vefat etti. Tarsus Kemalpaşa mahallesinde 2. kattan düşen Erdem İ. isimli 2 yaşındaki çocuk ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesini kaybetti.
olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kaynak. Tarsusakdeniz.com

…………ooo………….

TARSUS-ADANA-MERSİN ARASINDA İŞ TUTAN AHLAKSIZLAR YAKALANDI

Adana ve Mersin İl Emniyet Müdürlüğü’nün Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri aşiret üyelerini teknik ve fiziki takip altına alındı.

………..ooo……….…

TARSUS KAYMAKAMLIĞI UYARISI

Pandemi tedbirleri için Tarsus kaymakamlığı Tekrar uyarı yayınladı.

KURALLAR DEĞİŞMEDİ

– Maske Tak

– Mesafeyi Koru

– Ellerini Yıka metinleri paylaşıldı.

…………ooo………….

TARSUS BEŞİKTAŞLILAR DERNEĞİ ANITA ÇELENK KOYDU

2020-2021 futbol sezonu Süper Lig şampiyonu olan Beşiktaş’ın Tarsuslu taraftarları şampiyonluk coşkusunu Atatürk anıtına çelenk koyarak kutladı.

……..……ooo………….

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  47.271 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 47.271 kişi olarak yer aldı.

………….ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi