FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 27 Mayıs 2021 282 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 26 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

26 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

………….ooo…………

CHP İLÇE BAŞKANI AV. OZAN VARAL, GAZİPAŞA’DA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, “Cumhuriyet Halk Partili Belediyeler, yaşatılan tüm baskılara ve engellemelere rağmen, sosyal hizmetlerin en güzel örneklerini sergilemektedir. Belediyelerimiz bir taraftan da vatandaşların çektiği altyapı sorunlarını, uygulamaya koyduğu projelerle çözüme kavuşturmaya da devam etmektedir” dedi.

….………OOO………

KAYMAKAMA ZİYARET

Tarsus Adalet Komisyonu ve 1. Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı Engin KOÇ, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU’yu ziyaret etti. Koç ve Otcu genel ve yerel konuları konuştu.

,………..ooo…………

2 KAZADA 5 YARALI VAR

Tarsusta 2 ayrı yerde meydana gelen kazada 5 kişi yaralandı.İlk kaza Pozantı-Tarsus istikameti TEM otoyolu Sarışık mevkiinde meydana geldi.

,………..ooo…………

MEM MÜDÜRÜ TSO’DA

Tarsus ilçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Metin, dün  Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ruhi Koçak’ı ziyaret etti.

,………..ooo…………

BÜYÜKŞEHİR’İN HİZMET ARACININ KAPORTA BÖLÜMÜNE SIKIŞAN MİNİK KEDİYİ İTFAİYE EKİPLERİ KURTARDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi evde sağlık ve bakım uygulaması ekiplerinin kullandığı hizmet aracının ön kısım kaporta bölümüne giren ve sıkışan minik kedi, Mersin  Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

………..ooo…………

BAHÇE MAHALLESİNDE SIZAN BENZİN YARALADI

Tarsus’un Bahçe mahallesinde bir mobiletten sızan benzin bir kişinin yaralanmasına neden oldu.Tamiredilen motorsikletten sızan benzinin alev alması ile bir kişi değişik yerlerinden yanarak yaralandı. Ancak hayati tehlikesi bulunmuyor.

………..ooo…………

İKİ KÖYDE HİNT KENEVİRİ ELE GEÇİRİLDİ

Tarsus’un Ulaş ve Meşelik köylerinde hint keneviri ele geçirildiği bildirildi. Tarsus Ekspres gazetesinin haberine göre Mersin İl jandarma Komutanlığı’ndan yazılı açıklama yapıldı.

,………..ooo…………

TARSUS BELEDİYESİ PERSONELİ KAZA GEÇİRDİ

Tarsus Belediyesi personelinden M. İpek Çelik  kaza geçirdi. Başkan Haluk Bozdoğan “Dün sabah geçirdiği trafik kazası sonucu yaralanarak, hastanede tedavi altına alınan Basın Yayın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğüne bağlı personelimiz Mualla İpek Çelik’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, acil şifalar diliyoruz’’ dedi.

,………..ooo…………

ÇAMALAN MAHALLESİNDE YOL YAPIMI DEVAM EDİYOR

Şehrimiz genelinde yürütülen yol bakım ve onarım çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Muhtarlık İşleri Müdürlüğün bağlı ekipler tarafından yürütülen çalışmalar Çamalan mahallemizde devam ediyor. Başkan Haluk Bozdoğan “Daha yaşanılabilir bir Tarsus için çalışmaya devam edeceğiz’’ dedi.

,………..ooo…………

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  46. 621 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 46. 621 kişi oldu.

 ………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00 Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi