FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 20 Haziran 2021 265 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 19 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

19 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

………….ooo…………

SEÇER’E BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi’nin geleceğin eğitimli sporcularını yetiştirdiği Kır Çiçekleri Projesi kapsamında eğitim alan 55 küçük sporcu ile bir araya geldi. Kır Çiçekleri, Başkan Seçer’e kalp figürü içerisinde üzerinde “Kocaman kalbinizde bize yer açtığınız için sonsuz minnettarız. Kır Çiçekleri’nin babası Vahap Seçer” sözlerinin yazılı olduğu hediyeyi verdi.

………….ooo…………

TARSUS TİCARET BORSASINDAN  BABALAR GÜNÜ KUTLAMASI

Babalar Günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Tarsus Ticaret Borsası Başkanı Murat Kaya, ailesi için her türlü fedakârlığı gösteren babaların, evlatlarının gözünde “Yenilmez Adam” olduğunu vurguladı.

…………ooo……..…

TARSUS EMEKLİ EVİNİN ÜYELERİ, TARSUS GENÇLİK KAMPINDA AĞIRLANDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Tarsus Emekli Evinin üyeleri, Tarsus Gençlik Kampında ağırlandı.

…………ooo……..…

TARSUS’TAN ANAMURA KIR ÇİÇEKLERİ BULUŞTU

Tarsuslu davetli kızlar Mersinde Başkan Vahap Seçer, eşi Meral Seçer ile birlikte Yöreden Kafe’de düzenlenen kahvaltı etkinliğine katıldı. Seçer, Kır Çiçekleri Projesi’nde yer alan sporcu kız çocuklarıyla bir araya geldi.

…………ooo……..…

TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU, MUHTARLARI ZİYARET ETTİ

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, Tarsus ve Çamlıyayla Muhtarlar Derneğini ziyaret etti. Ziyarette başkan Mustafa Naci Güllü Otcu’yu karşıladı ve bir süre sohbet edildi. Güllü, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU’ya çalışmaları hakkında bilgi verdi.

…………ooo……..…

TÜM EMEK-DER ANKARA’DA MİSAFİRHANESİNİ AÇTI

Tüm Emekliler Derneği Tarsus Şube başkanı Bülent Gözener, Tüm Emekliler evinin, Tarsus Şubesi dahil tüm şubelerin katkılarıyla Ankara’da açılıp hizmet vermeye başladığını söyledi.

…………ooo……..…

GÖKÇEL: ÇİĞ SÜT PRİM DESTEĞİNİ DÜŞÜRMEK ÇİFTÇİYE ÜRETME DEMEKTİR”

CHP Mersin Milletvekili ve TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Üyesi Cengiz Gökçel yaptığı yazılı açıklama ile Gıda Komitesi tarafından açıklanan çiğ süt referans fiyatlarına tepki gösterdi. Prim desteğinin düştüğüne dikkat çeken Gökçel, “Prim desteğinin düşürülmesi çiftçiye üretme demektir” diye konuştu.

…………ooo……..…

TARSUS BELEDİYESİ YOL ASFALTLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Tarsus Belediyesi, hava şartlarının iyileşmesiyle beraber başlattığı yol asfaltlama çalışmalarına dağ köy, ova köy ve merkez mahalle ayrımı yapmadan hız verdi. Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan; “Yapılan planlama doğrultusunda şehirde bozuk yol kalmayana kadar çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

…………ooo……..…

TİY’DE TRANSFER

TİY Başkanı Şahin Kırbıyık ‘’Tarsus idmanyurdunu güçlendirmek için çalışıyoruz. Sinan Durmuş ilk çilek, ikinci çilek Cenk Eren olacak.  Sinan Durmuş’un maliyeti bizde kalsın. Şu ana kadar 11 oyuncu ile anlaştık. İşadamları azda olsa destek verirse takımımızı süper lige taşırız. Bunun güzel örneği Alanya Spordur. Alanyaspor’un sponsurluğunu kabul etmiştim bir dönem. Cenk Eren milli kalecidir, süper lig kalecisidir. Biz parayı önemsemiyoruz, şampiyon olacak bir kadro kurmak için  elimizitaşın altına koyduk. Kulübüne 500 bin TL ödeyeceğiz’’ dedi.

…………ooo……..…

TARSEDER SEÇİM

TARSADER; “2. Olağan Genel Kurulumuzun Yapılacağı 22 Haziran 2021 Salı Günü Saat: 11:00’de Tarsus Atatürkçü Düşünce Derneği Salonuna DAVETLİSİNİZ”.

…………ooo……..…

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  49.071 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 49.071 kişi olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi