FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 17 Haziran 2021 278 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 16 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

16 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

………….ooo…………

TARSUS’TA MİLLİ MAÇ HEYECANI

Euro 2020 maçları devam ediyor. Türkiye’de ikinci maçını Bugün-16 Haziranda saat 19.00’da oynayacak.  Bu nedenle Tarsuslu sporseverlere müjdeli bir haberimiz var. Türk . Milli takımımız ikinci maçını  oynamaya hazır.  Bu önemli maçı Tarsus Kültür Parkında Dev Ekranda İzleyebilirsiniz…

………..OOO……….

MEDYAD’tan İKİ MERHUM GAZETECİYE  ANMA

MEDYAD basın Mensupları; ‘’Tarsuslu Merhum Gazeteci Ali Şanlı ve Kemal Tursunbay”ı ölüm yıl dönümünde rahmetle anıyoruz’’ dedi.

 ………..OOO……….

TARSUS’TA DOĞUP BÜYÜYENLER GRUBU VE DERNEĞİNE BAŞKAN BOZDOĞAN’DA ÜYE OLDU…

TARDOBDER- Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız’dan Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan’a ziyaret gerçekleştirildi…

………..OOO……….

BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS HALİTAĞA-EGEMEN GRUP YOLUNDA ÇALIŞMA 

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’un ova bölgesinde yer alan ve geniş arazilerinde tarım ürünleri yetiştirilen Halitağa, Akarsu, Kelahmet ve Egemen grup yolunda yenileme çalışması gerçekleştiriyor. Ekipler, yaklaşık 10 mahalleyi birbirine bağlayan 22 kilometrelik yolda yıllardır zorluk yaşayan vatandaşların çilesini sona erdirecek.

  …………..ooo………..

TARSUS’TA 40 YAŞ ÜSTÜ AŞIYA KOŞTU

Kovid 19 ile mücadelede aşılama 40 yaş üstüne gelince büyük izdiham yaşanmaya başladı. Sağlık Bakanlığınca Kovid-19 ile mücadele kapsamında aşı programına dahil edilen 40 yaş ve üzeri vatandaşlar Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Tarsus’ta da hastanelere akın etti.

………ooo……….

TARSUS BELEDİYESİ KADIN BASKETBOL TAKIMI ŞAMPİYONLUK KUTLAMALARINA BAŞLADI

Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımımız Ankara dönüşü ayağının tozuyla Şampiyonluk kutlamalarına başladı. Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nin şampiyonu olan takımı ilk olarak ana sponsor olan Medical Park Tarsus Hastanesi’ni ziyaret ederek desteklerinden dolayı hastane yönetimine teşekkürlerini sundu.

………..ooo…………

TARSUS YENİMAHALLEYE 2 BATTI ÇIKTI YAPILACAK

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap  Seçer, “Tarsus’ta 2 battı-çıktı yapılacak. Bunlar Yeni Mahalle’de. Biliyorsunuz otobana inen kavşağın ne kadar yoğun olduğunu. Bunlar yatırıma dönüşecek. Ben şu anda ihale hazırlığı yapıyorum. Bunlar patır patır, arka arkasına yapılacak.”

 ………..ooo…………

TARSUS BARAJINDAKİ KÖPRÜ YENİDEN YAPILACAK

Başkan Vahap Seçer “Tarsus’taki Berdan Barajı’ndaki mesire yerinde bir araba bekliyor 10 dakika, öbür araba geçiyor. O köprünün maliyeti bana şu kadar milyon. Helali hoş olsun. Halkın parası. Vereceğim elbet. ” dedi.

………….OOO……………..

TARSUS’TA  YAŞLI İSTİSMARI KONULU ETKİNLİK

Dünya Yaşlı İstismarı Ve İhmali Farkındalık Günü’ Dolayısıyla Tarsus Ülker Aydın Yaşlı Dayanışma Erinç Evi’nde bugün etkinlik düzenlenecek.

 ………….ooo…………

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  48.879 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 48.879 kişi olarak yer aldı.

……………ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi