FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 14 Mayıs 2021 258 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 13 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

13 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO………

TARSUS İÇİN  RAMAZAN BAYRAMI NAMAZI VAKTİ  06:06 ..

Ramazan ayı  boyunca oruç ibadetini yerine getirip bayram namazını bekleyen Müslümanlar bayrama sayılı saatler kala bayram namazı için hazır. Tarsus için ise Ramazan Bayramı Namazı vakti  06:06  olarak açıklandı.

………..OO………..

TARSUS’TA DOĞUP BÜYÜYENLER GRUBUNUN BAYRAM KUTLAMASI

Tarsus’ta Doğup Büyüyenler Grubu ve Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Yıldız ‘’Mübarek Ramazan ayını sona erdi.  Ve  kavuştuğumuz Ramazan Bayramını bu yıl maalesef ki içinde bulunduğumuz Covid 19 salgını nedeni ile yaşadığımız pandemi süreci dolayısıyla evlerimizde kutlayacağız.” dedi.

………..OO………..

TARSUS’TA AİLE KAVGASI

Bolatlı’da çocukların kavgasına ailelerin de karışmasıyla 2 kişi yaralandı. Olay, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Bolatlı Mahallesi’nde meydana geldi.

………..OO……….

TARSUS MERKEZ KABRİSTANI’NDA KUR’AN-I KERİM TİLAVETİ DÜZENLENDİ

Müftülük Gençlik Koordinatörlüğü Koordinatör Nuh Özkan başkanlığında Tarsus Merkez Kabristanı’nda Kur’an-ı Kerim Tilaveti ve Hatim Duası programı düzenledi.

………..OO………..

‘EVDE KALMIŞ MERSİNLİLERE ÖYKÜLER’ ADLI BİR KİTAP HAZIRLANDI.

 Mersin Büyükşehir Belediyesi, pandemi sürecinde evde kalan 65 yaş üstü vatandaşlara moral sağlamak amacıyla Türkiye’nin birbirinden değerli yazarlarına ait öykülerin derlendiği ‘Evde Kalmış Mersinlilere Öyküler’adlı bir kitap hazırladı.

,………..ooo………….

KABİRLERE AREFE ZİYARETİ, TAM KAPANMAYA TAKILDI

Tarsus’ta koronavirüs salgını ve tam kapanma nedeniyle sokağa çıkamayan vatandaşlar, hayatını kaybeden yakınlarının mezarlarına da Arefe ziyareti yapamadı..

,………..ooo………….

TÜED TARSUS ŞUBE BAŞKANI ÖMER KURNAZ: ‘’EMEKLİ HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYOR’’

Tür­ki­ye Emek­li­ler Der­ne­ği (TÜ­ED) Ge­nel Ma­li Sek­re­te­ri ve Tar­sus Şu­be Baş­ka­nı Ömer Kur­naz, emek­li­le­rin bay­ram ik­ra­mi­ye­le­ri­ne ya­pı­lan 100 TL’lik ar­tı­şın ye­ter­siz ol­du­ğu­nu be­lir­tti.

,………..ooo………….

TARSUS BELEDİYESİ BAYRAM HAZIRLIĞINI TAMAMLADI

Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, 13 mayısta başlayıp 15 Mayıs 2021 Cumartesi günü sona erecek olan Ramazan Bayramı için bütün hazırlıkların tamamladığını bildirdi.

………..ooo………….

KAYMAKAM OTCU, ENGELLİLERİ UNUTMADI

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU, kentimizdeki engellileri unutmadı. Otcu, 10-16 Mayıs  Engelliler haftasını kutladı. Otcu’nun bugün saat 09.00’da Anıtta Engellilerin çelenk koyma törenine de katılması bekleniyor.

,………..ooo…………

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  43.821 OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 43.821   olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00 Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi