FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 12 Haziran 2021 307 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 10 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

10 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

TARSUS BELEDİYESİ 41 TESİSİ HİZMETE AÇTI

Tarsus Belediyesi aralarında 10 doktor odası, 10 muhtar odası, 9 okuma salonu, 6 konuk evi, 5 koruluk, 1 meydan düzenlemesi ve sundurmadan oluşan 41 tesisi hizmete açtı. 41 yeni tesis için Sucular Mahallesi’nde toplu açılış töreni yapıldı.

 …………OOO……….

10 TON KARPUZ VATANDAŞA ÜCRETSİZ DAĞITILDI

Tarsus Belediyesi çiftçinin elinde kalan mahsülleri Ata tohumu ile takas ederek alıyor Halk marketler üzerinden dar gelirli vatandaşlara ulaştırıyor. Böylece hem çiftçinin zararı en aza iniyor hem de dar gelirli vatandaşların yüzü gülüyor.

…………OOO……….

KAYMAKAMDAN KARADİKEN KÖYÜNE  ZİYARETLER

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU Karadiken Mahallesinde ziyaret ve incelemelerde bulundu.

…………OOO……….

ASAYİŞ TOPLANTISI YAPILDI

Tarsus İlçe Asayiş ve Güvenlik Toplantısı; Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU Başkanlığında, Başsavcı Ramazan Murat TİRYAKİ, Cezaevi Tabur Komutanı Yarbay Halil SAYLAN, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç MARIM ve İlçe Emniyet Müdürü Ercan ELBİR’in katılımı İle Başsavcılık Makamında yapıldı.

…………OOO……….

BÜYÜKŞEHİR’DEN CARETTALAR İÇİN SAHİL TEMİZLİĞİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yavru Carettalar için farkındalık yaratmak amacıyla bir etkinlik düzenledi.

…………OOO……….

ÇEVRE DOSTU SARI LİMONLAR TARSUS’TA DA HİZMET VERECEK

Vatandaşların hızlı, ekonomik ve konforlu bir şekilde seyahat edebilmesini sağlarken aynı zamanda çevreyi de korumayı amaçlayan Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin “Sarı Limonlar” ismini verdiği 87 CNG’li otobüsün 3. partisi de geldi. Gelen 10 körüklü otobüs vakit kaybetmeden seferlere başladı. Yeni otobüslerden Tarsus’a da verilecek.

………..ooo…………

CHP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI AYLİN NAZLIAKA TARSUS’A GELDİ

CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka dün Tarsus’a geldi CHP ilçe başkanı Ozan Varal “”Kadına şiddeti durdurmaya kararlıyız, şiddete maruz bırakılan kadın ve çocuklarımız yalnız değiller:” dedi.

………..ooo…………

TİY STORE  YARIN AÇILIYOR

TİY Store  mağazası yarın, 11 Haziran 2021’de saat 14:00’da açılıyor.  TİY Tader’in Şehit Mustafa mahallesinde bulunan lokalinin altında düzenlenen Store mağazası  ve müze arkasındaki alanda bulunan Store Tırı Taraftarlarımız ve Tarsus halkıyla buluşuyor.

…………OOO……….

YENİDOĞANLARA ZİYARET

Tarsus Kaymakamlığı koordinesinde yürütülen Büyük İlçeler Güven ve Dönüşüm Projesi Yenidoğan Faaliyeti kapsamında; Fevzi Çakmak, Gaziler, Mithatpaşa, Girne, Şahin ve Yarbay Şemsettin Mahallelerinde yenidoğan bebekler ve aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Ahmet SARMAN ile Emniyet ve Jandarma personeli tarafından ziyaret edildi.

…………OOO……….

BAŞKAN KADIN BASKETÇİLERE BAŞARILAR DİLEDİ 

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan Ankara’da Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi Final Grubunda Şampiyonluk Mücadelesi veren Tarsus Belediyespor Kadın Basketbol Takımımız ile bir araya gelerek, karşılaşmalarda başarılar diledi.

………..ooo…………

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  48.428 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 48.428   olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi