FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, KADININ SESİ, SİYASET HABERLERİ 10 Kasım 2022 205 Görüntüleme

CHP 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi, İnşaat Mühendisi Cavidan DEMİRAĞ ANKARA’DA

Demirağ, Ankara’ya demir attı!

CHP’li İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, bir süredir bulunduğu Ankara’da partisinin çalışmalarına katılıyor.Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) 27. ve 29. Dönem Parti Meclis Üyesi İnşaat Mühendisi Cavidan Demirağ, Ankara’ya adeta çıkarma yaptı. Bazı ziyaret ve çalışmalar için başkente giden Demirağ, burada hep toplantılara katıldı hem de partisinin genel merkezine giderek, yetkililerle görüşüp, özellikle ekonomi konusundaki fikirlerini iletti.Demirağ, bir süredir Ankara’da bulunduğunu belirterek, herkese selamlarını iletti.
 BASIN AÇIKLAMASINI KATILDIÖnemli ziyaret ve çalışmalar yaptığını dile getiren Demirağ, “TBMM Cankaya kapısındaydım. Yeni torba yasa düzenlemesine tepki için basın açıklaması yapıldı. Alevi dostlarımızla, vekillerimizle toplantıyı destekledik.” dedi. Cavidan Demirağ, ayrıca partisinin Grup Toplantısını da yerinden takip etti.
 “KAHVE BAHANE ÇALIŞMAK ŞAHANE”Son olarak da partisinin Genel Merkezine gittiğini belirten Demirağ, şöyle devam etti:“CHP Ekonomi Masası Koordinatörü  ve Parti Sözcümüz sayın Faik Öztrak beyi makamında ziyaret ettim. Kahve bahane, çalışmak şahane. An itibariyle sayın Ali Babacan yukarıda misafir. Genel başkanımız sayın Kılıçdaroğlu ve ekonomi kurmaylarımız görüşme halindeler. Ekonomi rapor çalışmalarına katkı sunmak amacıyla  önerilerimi yazmaktayım. Hepimize rastgele diyelim…” dedi.
Filiz ATAİZİ
TARİGDER Kadının Sesi Yenişehir Koordinatörü
(Tarsus İnternet Gazetecileri Derneği)