FLAŞ HABER:
Ana Sayfa EĞİTİM-TİYATRO-EDEBİYAT-ŞİİR-MÜZİK, ETKİNLİKLER 21 Kasım 2021 277 Görüntüleme

CHP Tarsus ve Mersin Büyükşehir Meclis Üyesi Ali BOLTAÇ, ÖĞRETMENLERLE Buluştu

BOLTAÇ ÖĞRETMENLERLE BULUŞTU

Mersin Büyükşehir ve Tarsus  Belediyesi’nin CHP’li  Meclis Üyesi Ali Boltaç yaklaşan 24 Kasım Öğretmenler Günü öncesi Eğitim-Sen ve Atatürkçü Düşünce Derneği üyeleri ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.Has Bahçe Restaurant’ta  gerçekleştirilen kahvaltıya Eğitim Sen Şube Başkanı Yunus Karamık ve ADD Tarsus Şube Başkanı Gökhan Arkan  İle birlikte çok sayıda eğitim emekçisi katıldı.

Toplantıda söz alan CHP’li meclis üyesi Ali Boltaç  öğretmenlik mesleğinin tüm mesleklerin tabanını oluşturduğunu ve bir ülkenin idari, siyasi ve ekonomik kültürü ve altyapısını şekillendirdiğini söyledi. Ali Boltaç “Eğer bir ülkenin eğitimcisi  maddi ve manevi olarak  ne kadar huzurlu ve sağlıklı bir ortamda görevini yaparsa, yetişen nesiller de o kadar güçlü karakterler olur.
Bu nedenle siz öğretmenlerimiz ülkemizin yapıtaşısınız. Başöğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yeni nesilleri emanet ettiği sizlerle bir arada olmak, sohbet etmek benim için büyük bir keyif oldu. Salona girdiğimde öğretmenlerim aklıma geldi, öğrencilik yıllarıma geri döndüm. Anılarım tazelendi. İyi ki varsınız” dedi.
Mersin’de ve Tarsus’ta iki başarılı belediye başkanı ile yol aldıklarını da ifade eden Ali Boltaç,“Bende çalışma arkadaşları ve genç bir kardeşleri olarak bu hizmetlere katkı sunmaktan büyük bir keyif alıyorum. Bizi bu güzel Tarsus sabahında bir araya getiren Başkanlarım Yusuf Karamık ve Gökhan Arkan’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız”. diyerek sözlerini noktaladı.
ALİ BOLTAÇ
Mersin Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi