FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET HABERLERİ 2 Mayıs 2021 250 Görüntüleme

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan VARAL’ın 1 MAYIS Açıklamasında İKTİDARA SERT TEPKİ Av. Ozan VARAL: “BİZ TÜRKİYE’YİZ! SİZ İSE ÜLKEMİZİN ÜSTÜNE ÇÖREKLENEN KABUS OLDUNUZ! Size Türkiye’yi YEM ETMEYECEĞİZ!” dedi.

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan VARAL’ın 1 MAYIS Açıklamasında İKTİDARA SERT TEPKİ
Av. Ozan VARAL: “BİZ TÜRKİYE’YİZ! SİZ İSE ÜLKEMİZİN ÜSTÜNE ÇÖREKLENEN
KABUS OLDUNUZ! Size Türkiye’yi YEM ETMEYECEĞİZ!” dedi.

CUMHURİYET Halk Partisi Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan VARAL; 1 Mayıs İşçi Bayramı dolayısıyla yaptığı açıklamada, iktidara sert eleştiride bulunarak, “Biz Türkiye’yiz! Siz ise ülkemizin üstüne çöreklenen kabus oldunuz” ifadelerini kullandı.

Başkan Ozan VARAL; “1 Mayıs’ta alanlara çıkabilseydik, her zamanki gibi, güncel sorunlar üzerinden egemenlerin emekçileri soktuğu dar boğazı, hak gasplarını dile getirecek; daha fazla özgürlük, adalet, demokrasi talebimizi hep bir ağızdan, omuz omuza haykıracaktık” dedi.

İktidarın yasakçı mantıkla hareket ederek, toplumu sindirmeye çalıştığına dikkati çeken Başkan Av. Ozan VARAL; “Bugün daha fazla özgürlük talebi; içki satın alma, evimizde içkimizi içebilme gibi kişisel hak ve özgürlükler açısından en basit, en temel, tartışmaya en kapalı; anayasal düzenle yönetilen demokratik bir hukuk devletinde söz konusu edilmesi bile komik kaçacak bir başlık üzerinden şekilleniyor. Evlerimize, odalarımıza, hayatlarımızın tam ortasına kadar giren siyasal İslam doktrinleriyle, milliyetçiliğin en sığ temsili olan sağın da sağında pozisyonlanmış Cumhur İttifakı’nın politikaları nefesimizi kesmeye ant içmiş gibi halkın boğazına çöktükçe çöküyor” şeklinde konuştu.

“Biz bu ittifakı yıkacağımız, boğazımızdaki eli kırıp atacağımız, geleceğin aydınlık günlerinde tertemiz dolu dolu bir nefes alacağımız zamanların sol değerlerin yükseltilmesiyle geleceğinden şüphe duymuyoruz” diye konuşan CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. VARAL, şu noktalara değindi:

“Artık okumaya gerek kalmayan, ayan beyan gözümüzün önünde duran niyetinizi biliyoruz ve lafı daha fazla dolandırmaya, eğip bükmeye gerek yoktur! Biz, hiçe saydığınız anayasal düzeni ortadan kaldırma, şeriatı çağrıştırmaktan öteye geçip bilfiil
hükümlerine uygun uygulamalar gerçekleştirme iradenizin ve bu iradenin arkasındaki gerici, yobaz, karanlık, kötücül niyetlerinizin farkındayız!

Anladığınız dilden konuşalım, çıkamadığımız alanlarda değilse de burada haykıralım:Demokratik, anayasal düzene karşı hiçbir darbeye geçit vermeyeceğiz!Anayasayı çöpe atmanıza, sarayın iki çift lafıyla, padişah fermanıyla ülkeyi yönetmenize izin vermeyeceğiz!

Bakanlarınızla, müsteşarlarınızla, başkanlarınızla, müdürleriniz, memurlarınız ve bilumum yandaşınızla kurduğunuz yolsuzluk, rant, peşkeş düzenini demokratik yollarla başınıza yıkacağız!Sağlığımızı, hayatımızı, sevdiklerimizin canını, aşı hakkımızı; müteahhit dostlarınız, yardakçılarınız aracılığıyla cukkalamanıza izin vermeyeceğiz!

Canı isteyenin içkisini içtiği, inananların özgürce dini vecibelerini yerine getirebildiği hoşgörü dolu yaşamımızı dağıtmanıza izin vermeyeceğiz!

Biz emekçisiyle, ezileniyle, tek değil her dinden, mezhepten, milletten insanıyla halkız yani Türkiye’yiz! Siz ise ülkemizin üstüne çöreklenmiş bir suç çetesi!

Size bu ülkeyi yem etmeyeceğiz!

#Yaşasın1Mayıs”