FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET HABERLERİ 8 Mayıs 2021 264 Görüntüleme

CHP TARSUS İlçe Başkanı Av. Ozan VARAL; “Bizim belediyeler tıkır tıkır çalışıyor”. AKP Devletin Kasasındaki 128 Milyon Doların Nerede Olduğunu Söyleyemezken, CHP’li Belediyeler Kendi Kasalarından Milletimize Yardım Yapıyor

CHP TARSUS İlçe Başkanı Av. Ozan VARAL; TARSUS ve MERSİN CHP’li Belediyelerinin Halkımıza Hizmetlerine Vurgu Yaptı; “Bizim belediyeler tıkır tıkır çalışıyor, başkanlarımız vatandaşın yanında olmaya devam ediyor” dedi. 

#VahapSeçer #HalukBozdoğan #MersinBüyükşehirBelediyesi #TarsusBelediyesi

AKP İktidarının tüm dünyada ekonomiye büyük zarar veren Corona Virüsten dolayı, milletine karşı üzerine düşen vazifeyi yapmaması, işyerleri kapalı olan esnaflara, işsiz kalan vatandaşlara, yardıma muhtaç kalan insanlara belirli bir kararla yardım yapmaması CHP’li belediyelere artı hizmet yaptırmaya başladı. AKP devletin kasasındaki 128 Milyon Doların nerede olduğunu söyleyemezken, CHP’li Belediyeler kendi kasalarından milletimize yardım yapıyor. CHP’li Yöneticiler bu konuda halkımızı bilinçlendiriyor.
TARSUS Belediyesi ve MERSİN Büyükşehir Belediyesi son iki yıldır Ramazan ve Kurban Bayramlarında ayrıca 11 Mart 2020 PANDEMİ döneminden bu yana halkımıza sürekli ihtiyaç gerektiren malzemeleri koliler hazırlayarak toplamda milyonları geçen yardımlar yaptılar. bu yardımlar sosyal hizmetlerdeki şartlara uyan kişilerin dışında yapılan yardımlardır. Ayrıca Mersin Büyükşehir’in yoksul vatandaşa 3 Tl karşılığında yemek yediren AŞ EVİ çalışması ve Çorba İçme Kabinleri, Üniversiteli gençlere ücretsiz çorba ve yemek yardımları, Tarsus ve Mersin belediyelerinin vatandaşlarımıza ucuz ekmek satışları da devam ediyor. 
CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan VARAL; “Bizim belediyeler tıkır tıkır çalışıyor, başkanlarımız vatandaşın yanında olmaya devam ediyor” dedi. Tarsus ve Mersin Halkına AKP ile CHP arasındaki farkı milletimize karşı görev sorumluluklarıyla ilgili açıkladı.
Av. Ozan VARAL
CUMHURİYET HALK PARTİSİ
TARSUS İLÇE BAŞKANI