FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 30 Mayıs 2021 285 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup  BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 29 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım. 

Gazeteci-Yazar Yakup  BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

29 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım. 

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO………..

BAŞKANLAR TARSUS İÇİN BULUŞTU

TARSUS’UN SORUNLARINI ÇÖZECEK MASTER PLANI HAZİRAN’DA TAMAMLANIYOR

Tarsus Belediye Başkanı  Haluk Bozdoğan, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’le birlikte Tarsus’un cadde ve sokaklarını gezdi, vatandaşlarla sohbet etti. Başkanların gezisinde, haziran ayında tamamlanacak master planının ayrıntıları sahada değerlendirildi, cadde ve yol çalışması yapılacak yerler yerinde incelendi.

…………..ooo…………..

SEV’İN MİNİK MUCİTLERİ BULUŞTU

Dünyanın en yaygın bilim programlarından biri olan, Türkiye’de “Minik Bilim Kahramanları Buluşuyor” ismiyle  fuar gerçekleşti. Tarsus SEV İlkokulu oldu. Tarsus SEV’in ev sahipliği yaptığı çevrimiçi fuarda, minik mucitler oyunlarla çözüm önerileri tasarladılar

………….ooo………….

TARSUS’TA AV TÜFEĞİ İLE CİNAYET

Tarsus ta Cüneyt Yağmurlu, sulama kanalı kenarında pompalı tüfekle öldürülmüş halde bulundu. Cinayet şüphelisi olduğu öne sürülen İ.D. ise olaydan kısa süre yakalandı.

………….ooo………….

SEÇER TARSUS’TA YOL ÇALIŞMALARINI DENETLEDİ

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Tarsus’a geldi. Seçer Tarsus’ta tamamlanan, çalışmaları devam eden, ilerleyen günlerde yapılacak olan ve şu anda proje çalışmaları yürütülen cadde, bulvar ve yol çalışmalarını inceledi.

………….ooo………….

ÜZERİNE ELBİSE DOLABI DEVRİLEN 5 YAŞINDAKİ ÇOCUK HAYATINI KAYBETTİ

 Mithatpaşa Mahallesi’nde ikamet eden Çetinden ailesinin 5 yaşındaki Cemre Çetinden adlı çocuk, evlerinin yatak odasındaki elbise dolabıyla oynamaya başladı. Bu sırada dolap, çocuğun üzerine henüz bilinmeyen bir nedenle devrildi. Elbise dolabının altında kalarak yaralanan küçük çocuk hemen hastaneye kaldırıldı. Cemre  kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

………….ooo………….

TSO GENEL SEKRETERİ ALİ UKAV’IN EŞİ TOPRAĞA VERİLDİ

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Ali Ukav’ın vefat eden  Eşi Tülin Ukav, Tarsus şehir mezarlığında dualarla toprağa verildi.

………….ooo…………

TARSUS’A İKİ YENİ KARAKOL BİNASI YAPILIYOR

 Tarsus’ta Lütfİ CAN ve BENLİ Polis Merkezleri inşaatları devam ediyor. Ayrıca  Kaymakamlık binası inşaatı sürüyor.  Çukurova Havalimanı, Yeni Tarsus Hükümet Konağı, Lütfİ CAN ve BENLİ Polis Merkezleri inşaatlarında incelemeler yapıldı.

…………..OOO…………

TİY’DA FUTBOLCULARI ALACAK  ÖDEMELERİ TAMAM

Tarsus İdmanyurdu Kulübü Başkanı Şahin Kırbıyık ‘’ TİY  kulübümüzün futbolculara herhangi bir borçu kalmadığı gibi transfer  yasağı gibi bir engel kalmamıştır. ‘’ dedi.

 …………OOO……….

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  47.134  Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 47.134 kişi olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi