FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET HABERLERİ 8 Mayıs 2021 261 Görüntüleme

ANA Muhalefet Partisi CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan VARAL’dan Türkiye Siyasi Gündemine Gönderme – Av. Ozan VARAL; “Bizi vatanımızda sürgün edenler bilsinler ki; iktidar bugün sizin ama vatan daima bizim!” dedi. 

ANA Muhalefet Partisi CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan VARAL’dan Türkiye Siyasi Gündemine Gönderme

Son yıllarda ve özellikle 11 Mart 2020’de başlatılan Corono Virüs önlemleri için kısıtlamaların uygulamada olduğu PANDEMİ döneminde işçi, işsiz, emekli, esnaf, iş verenler, milletimizin tamamı ekonominin çökmesiyle zor dönemden geçiyor. İktidarın ekonomik düzensizliği, devletin kasasındaki 128 Milyon Doların nereye gittiğinin hesabını veremeyen AKP Hükümeti’nin hala haklı çıkma politikaları yapması vatandaşı gelecekten yana endişelendiriyor. Pandemiden dolayı işsiz kalan işçilere-esnaflara hiçbir yardım yapılmamasından ve virüs yüzünden tam kapanma sürecindeki olumsuzluklar ana muhalefet emekçilerini açıklama yapmaya itiyor. Özellikle 82 Milyon nüfusa sahip olan Türkiye’de henüz 1. Aşılama 10 Milyona ulaştı. 1. Aşıyı vurulanların aylardır 2. Aşı için sıra beklemeleri gündemde. Sağlık Bakanlığının Virüsten korunmak için Aşılama sürecini iyi yönetememesi yaptığı açıklamaların tarihlerinde söylediklerini yapamamaları ana muhalefeti toplumu bilinçlendirmede ön plana sürüklüyor. CHP milletimizin zamanında ve sağlıklı aşılanması için çaba sarf eden açıklamalarla gündeme oturdu. 

Tarsus CHP İlçe Başkanı Av. Ozan VARAL; “Bizi vatanımızda sürgün edenler bilsinler ki; iktidar bugün sizin ama vatan daima bizim!” dedi.

Av. Ozan VARAL; “AKP’nin Dışişleri Bakanına göre, turist her hangi bir aşı veya test olmadan, karantinaya girmeden Türkiye’nin her yerine dilediği gibi gidecek. Ama bu ülkenin gerçek sahipleri vebalı gibi aşı olmadan turistlerin karşısına çıkarılamayacak.

Dünyada kendi vatandaşını bu kadar aşağılayan, rencide eden bir iktidar daha yoktur. 

Aşı haktır!

Herkese acil aşı!

#VirüsDeğilAKPÖldürecek” dedi.

 

Av.Ozan VARAL

CHP Tarsus İlçe Başkanı