FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM 24 Mayıs 2021 258 Görüntüleme

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER; Muhtarlık Binalarını Daha Çağdaş Mimariyle Onartıp, Ziyaretlerine Gidiyor

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER; Muhtarlık Binalarını Daha Çağdaş Mimariyle Onartıp, Ziyaretlerine Gidiyor

MERSİN BÜYÜKŞEHİR, MUHTARLIK BİNALARINI ÇAĞDAŞ MİMARİYLE YENİLİYOR

BAŞKAN SEÇER, İLK ÖRNEĞİ AYDINLIKEVLER MAHALLESİ’NE YAPILAN MUHTARLIK BİNASINI İNCELEDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelerdeki muhtarlık binalarını modern mimari ile yeniden tasarlıyor. Başkan Seçer, ilk örneği Yenişehir ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi’ne yapılan muhtarlık binasını inceleyip, mahalle muhtarının taleplerini dinledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından muhtarlık binaları çağdaş mimariyle yenileniyor. Büyükşehir Belediyesi, ihtiyaç duyulan mahallelerdeki muhtarlık binalarını modern mimari ile yeniden tasarlıyor. Yenilenen modern muhtarlık binalarında, muhtar ofisi, mutfak nişi ve tuvalet yer alacak.

Başkan Seçer, yenilenen ilk muhtarlığı inceledi

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Büyükşehir Belediyesi tarafından ilk örneği Yenişehir ilçesi Aydınlıkevler Mahallesi’ne yapılan muhtarlık binasını inceleyip, mahalle muhtarının taleplerini dinledi.

Aydınlıkevler Mahalle Muhtarı Seyfi Delioğlan ile bir araya gelen ve binayı inceleyen Başkan Seçer, ardından da vatandaşlarla selamlaştı. Büyükşehir ekipleri tarafından mahalledeki çocuklara da oyuncak hediye edildi.