FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET HABERLERİ, YEREL GÜNDEM 20 Ekim 2022 159 Görüntüleme

TARSUS CHP’DEN, TİCARET ve SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİNE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

TARSUS CHP’DEN, TİCARET ve SANAYİ ODASI YÖNETİCİLERİNE “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

İLÇE BAŞKANI AV. OZAN VARAL: “KENTİMİZE OSB KAZANDIRILMASINDA VERDİĞİNİZ MÜCADELELERİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ”

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal ve partili yöneticiler, geçtiğimiz günlerde genel kurul sürecini tamamlayan Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’na “hayırlı olsun” ziyaretinde bulundular.

Büyükşehir Meclis üyesi ve İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan ile Tarsus Belediyesi Meclis üyeleri Hakan Canan Can, Sedat Aykanat ve Ekrem Fevzi Coşkun’un da katılım gösterdiği ziyarette CHP heyetini TSO Yönetim Kurulu Başkanı H. Ruhi Koçak, Meclis Başkanı Hüsnü Yağcı ve Oda yöneticileri karşıladı.

İlçe Kadın Kolları Başkanı Belda Boroğlu ile Gençlik Kolları Başkanı Adil Bal’ın da hazır bulunduğu ziyarette konuşan CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın kente önemli katkıları olduğunu ifade etti.

Başkan Varal, “Öncelikle sizlere yeni çalışma döneminizde de başarılar diliyorum. Genel kurul süreciniz tamamlandı, hayırlı ve uğurlu olsun. Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, hem kentimiz, hem de bölgemiz açısından en önemli ve köklü kurumlarından birisi. Özellikle kentimize bir organize sanayi bölgesi kazandırılması noktasında verdiğiniz mücadeleleri yakından takip ediyoruz. Çamtepe bölgesinde Tarsus OSB’nin inşa ediliyor olması, kentimiz ekonomisinin canlanması, istihdamın artması ve daha pek çok konuda gerçekten çok mühim. Bu konuda da sizleri tebrik ediyor, kolaylıklar diliyorum” dedi.

Tarsus TSO Başkanı Ruhi Koçak ise nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Ozan Varal ve çalışma arkadaşlarına teşekkürlerini ileterek, “Tarsus TSO olarak, kentimize OSB kazandırmak için gerçekten büyük mücadele ettik. OSB’nin hayata geçmesinde birçok kişinin emeği var. Bunlardan birisi de sayın Başkan Vahap Seçer. Kendisine buradan teşekkürlerimi gönderiyorum. El ele verildiğinde nelerin başarılacağını gösterdik. Tarsus OSB’ye talepler halen devam ediyor. Şu an 365 firma sırada bekliyor. Kurulum yeri ve imkanları açısından çok avantajlı. Bunun yanı sıra Agropark’ın da hayata geçmesi içinde yoğun çalışmamız sürüyor” diye konuştu.

İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan’da, “Bugüne kadar yaptığınız çalışmalar gerçekten takdire şayan. Tarsus’a gerçekten kalıcı izler bıraktınız. Sizlerin nezdinde, tüm Meclisinizi ve Yönetiminizi tebrik ediyorum. Tarsus OSB kurulurken, Büyükşehir Belediye Başkanımız sayın Vahap Seçer, hemen buranın ilerleyebilmesi açısından 100 dönümlük alanın alınması talimatını verdi. Bizde İmar A.Ş. olarak buradan yer aldık. Başkanımızın öngörüsü ve sizlerinde yoğun emeğiyle Tarsus ve bölge ekonomisine katkı sağlayacak, işsizliği önleyici bu proje hızla hayata geçiyor” şeklinde konuştu.

Ziyaret sırasında Başkan Ozan Varal, çiçek yerine TSO adına ÇYDD’ye yaptıkları bağışın belgesini takdim etti