FLAŞ HABER:

TARSUS CHP İlçe Örgütü Çocuklarımıza Müzikli KAR Etkinliği Düzenledi

TARSUS CHP İlçe Örgütü Çocuklarımıza Müzikli KAR Etkinliği Düzenledi

Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Örgütü, CHP Parti Okulu projesi kapsamında Yarbay Şemsettin Mahallesi Semt Pazarı önüne kar dökerek çocuklara müzikle birlikte eğlenceli bir gün yaşattı.

İlçe Örgütü’nün Parti Okulu çalışma grubunun hazırladığı Kar Şenliği’ne Yarbay Şemsettin Mahallesi Muhtarı Hakan Çiftçi, çevre mahalle sakinleri ve çocuklar katıldı. Geçtiğimiz hafta içerisinde Tarsus’un yüksek kesimlerinde etkili olan sağanak kar yağışı Mersin Büyükşehir ve Tarsus Belediyesi’nin ortak yürüttüğü çalışmalar neticesinde sorunsuz bir şekilde sona ermişti. Ekiplerin çalışmaları ile Yarbay Şemsettin Mahallesi’ne getirilen karlar çocukların yüzlerini gülümsetti.

Sabah saatlerinden itibaren Yarbay Şemsettin Mahallesi Semt pazarı önündeki alana çevre mahallelerden aileleriyle gelen çocuklar kar topu oynadı. Çalınan müzik eşliğinde kardan adam yarışması ile eğlenen çocukların mutluluğuna zaman zaman aileleri de eşlik etti. Alana kurulan stanttan sandviç, elma ve havuç alan çocuklar oldukça keyifli bir gün geçirdi.

Çocukların eğlenceli bir gün geçirmesinden dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, “CHP Parti Okulumuz tarafından oluşturulan eğitim grubunun “Kar Şenliği” projesi kapsamında bugün Yarbay Şemsettin Mahallesi ve çevre Mahallelerden çocuklarımız kar ile buluştuk. Çoğu çocuğumuz ilk defa kar ile oynamanın, kardan adam yapmanın mutluluğunu yaşadı. CHP İlçe Örgütü olarak çalışmalarımız ile her zaman halkımızın yanındayız. Çocuklarımızın yüzündeki mutluluk herşeyden önemli. Diliyoruz ki, bu ülkeyi yönetenlerin de, çocuklarımızın kar gibi temiz kalpleri, gönülleri gibi düşünceleri ve çalışmaları olsun.” dedi