FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, Kutlamalar, SİYASET HABERLERİ 19 Mayıs 2022 243 Görüntüleme

TARSUS CHP Gençlik Kolları Başkanı Adil BAL 19 MAYIS’I Kutladı

CHP Tarsus Gençlik Kolları Başkanı Adil BAL, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeni ile bir kutlama mesajı yayınladı.

CHP Tarsus ilçe Gençlik Kolları Başkanı Bal, yayınladığı kutlama mesajında şunlara değindi:

Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk gençliğine armağan ettiği 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlamanın sevinci ve gururu içindeyiz.

Mustafa Kemal Atatürk, dünya tarihinde bir ilki başararak bu bayramı Türk Gençliği’ne armağan etmiştir. 19 Mayıs, kurtuluş, hürriyet ve bağımsızlık meşalesinin yakıldığı gündür. 19 Mayıs günü atılan o adım, vatanı işgal edilmiş, yorgun ve yoksul bir halkın zincirlerini kırmasına yol açmıştır.

19 Mayıs, cesareti, azmi, inancı ve genç vizyonu temsil eder. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir” sözü bizlere ışık olmaya devam etmektedir.

Mustafa Kemal Atatürk, gençleri devrimlerin ve rejimin bekçisi olarak görmüştür. Bizler Atatürk gençliği olarak, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da laik Cumhuriyetimizi ve Cumhuriyetimizin kazanımlarını kararlılıkla sahiplenmeye ve savunmaya, 103 yıl önce Mustafa Kemal’den aldığımız bağımsızlık meşalesini umutla ve gururla taşımaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle başta bize bu cennet vatanı emanet eden, Ulusal Kurtuluş Savaşımızın büyük önderi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere bütün aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi rahmetle anıyor, tüm halkımızın Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyorum” dedi.