FLAŞ HABER:
Ana Sayfa BİLİM-SAĞLIK-YAŞAM-TEKNOLOJİ, GÜNDEM, YEREL GÜNDEM 4 Nisan 2022 271 Görüntüleme

TARSUS Belediyesi Siptilli Çarşısında HALK Restoran’da Her Gün İFTAR Yemeği Veriyor

HALK RESTORAN’DA HER GÜN ÜCRETSİZ İFTAR YEMEĞİ

Tarsus Belediyesi, yardımlaşmanın, paylaşmanın ve dayanışmanın yoğun olarak yaşandığı Ramazan ayının bereketini vatandaşlarla paylaşıyor. Tarsus Belediyesi tarafından Tarihi Siptilli Çarşısı’nda bulunan Halk Restoran’da Ramazan ayı boyunca ücretsiz iftar yemeği verilecek. Ramazan’ın bereketinin yoğun olarak yaşandığı Tarsus’ta, hizmetler Ramazan ayı boyunca sürdürülecek.

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın Tarsus’ta gerçekleştirdiği hizmetler vatandaşın yüzünü güldürmeye devam ediyor. Ramazan ayında da gerçekleştirdiği çalışmalarla vatandaşlara desteğini sürdüren Tarsus belediyesi, ekmek fiyatını 75 kuruşa indirerek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmişti. Bunun beraberinde bünyesinde bulunan Halk Et Market’te et satış fiyatlarına indirim yapan Tarsus Belediyesi, Ramazan ayı boyunca hizmetlerine aralıksız devam edecek. Tarihi Siptilli Çarşısı’nda bulunan Halk Restoran’da hazırlanarak ücretsiz ikram edilen iftar yemeği ve Teravih Namazı çıkışı verilen ücretsiz sahur ikramı da Ramazan ayı boyunca sürdürülmeye devam edecek.

HALK RESTORANDA ÜCRETSİZ İFTAR YEMEĞİ VERİLİYOR

Ramazan programı hazırlayarak Tarsusluları iftar sofralarında bir araya getiren Tarsus Belediyesi, hazırlıklar kapsamında sıcacık yemeklerin yer aldığı Ramazan ayının bereketli sofralarını vatandaşlarla buluşturuyor. İhtiyaç sahibi birçok vatandaşın ücretsiz olarak yemek ihtiyacını karşılayan Halk Restoran tarafından hazırlanan yemekler, Ramazan ayında iftar sofralarını bereketlendiriyor. Ramazan ayının birleştirici ve bereketli havasında Ramazan’ın ilk günlerinde Tarihi Siptilli Çarşısı’nda bulunan Halk Restoran önünde kurulan iftar sofrasına Tarsuslulardan ilgi yoğun oldu.  Ramazan ayı boyunca sürecek olan ücretsiz iftar yemeğinden ihtiyaç sahibi vatandaşlar faydalanabilecek.

 TERAVİH NAMAZI ÇIKIŞI SAHUR İKRAMI DA SÜRDÜRÜLÜYOR

Tarsus Belediyesi, Teravih Namazı çıkışı vatandaşlara sahur ikramı da gerçekleştiriyor. Halk Restoran tarafından hazırlanan sahurluklar kentin çeşitli mahallelerinde bulunan Camiler ’de vatandaşlara dağıtılıyor. Ramazan’ın ilk günlerinde Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın kendi elleriyle ikram ettiği sahurluklar her mahalleye ulaştırılmaya devam edecek ve Ramazan ayı boyunca sürecek.

BAŞKAN BOZDOĞAN,’’ TARSUS DAYANIŞMA KENTİDİR’’

Ramazan ayının Tarsus’ta bir başka olduğunu ifade eden Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, ‘’Dayanışma, paylaşma bu toprakların kadim kültüründe var. Bu zor günlerde hep birlikte paylaşarak omuz omuza vereceğiz. Mübarek ramazan ayında bu yıl yine dayanışmanın en güzel örneklerine imza atılacak” diye konuştu.

Tarsus Belediyesi

Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü