FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM 12 Mayıs 2021 251 Görüntüleme

TARSUS Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN PAZARCI ESNAFININ DERDİNE ORTAK OLDU

   TARSUS Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN PAZARCI ESNAFININ DERDİNE ORTAK OLDU

    Başkan Dr. Haluk BOZDOĞAN,  tam kapanma nedeniyle günlerdir açılamayan Pazar yeri esnaflarını ziyaret ediyor. Başkan 8 Mayıs Cumartesi günü Kaymakamlık kararıyla kısmen açılmasına izin verilen, 15 Mayıs Cumartesi günü yine açılacak olan semt pazarlarının temizliğinden sorumlu olan Tarsus Belediyesi Temizlik Ekiplerinin yaptıklarını denetlemeyi de ihmal etmiyor. Pazar yerini gezerek vatandaşlarla, pazarcı esnafıyla sohbet ederek halkın dertlerine ortak oluyor. Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren pazarcı esnafının sorunlarını dinleyip, dertlerine ortak olan Dr. Haluk BOZDOĞAN; kentin tarımsal işleriyle birlikte hareket edildiğinde çok sorunun çözülebileceğine kanaat getiriyor…

Mesai kavramı olmadan gece gündüz her zaman hizmete hazır olduklarını belirten Başkan Bozdoğan vatandaşların yoğun ilgisiyle karşı karşıya kaldı.

Tarsus’un tarım kenti olduğunu dile getiren Başkan Dr. Haluk BOZDOĞAN; “Tarımsal verimin yüksek olduğu şehrimizde insanların temel geçim kaynağı tarımdır. Tarımın gelişmiş olmasıyla beraber bu sektörde çalışan insan sayısı da bir o kadar fazladır. Bu fazlalıktan kaynaklı oluşan sorunları doğru tespit etmek ve sosyal yaşamından ekonomik problemlerine kadar bu sektörün sorunlarını yerinde tespit edebilmek amacıyla ekiplerimizle hem tarım işçilerimizi hem de Pazar esnaflarımızı dinliyoruz. Amacımız sıkıntıları tespit edip,  çözüm üretmek.  Emekçi kardeşlerimizle bir araya gelmiş olmanın mutluluğu ile birlikte onların sosyal ve çalışma yaşamında yaşadıkları sorunları dinledik. Tarsus Belediyesi olarak üzerimize ne düşüyorsa yapmak için hazır olduğumuzu belirttik. Hemşerilerimizle daha sağlıklı ve mesafesiz günlerde buluşmanın hayali içindeyiz.” dedi.