FLAŞ HABER:
Ana Sayfa BİLİM-SAĞLIK-YAŞAM-TEKNOLOJİ, EKONOMİ-TİCARET, GÜNDEM 2 Haziran 2022 198 Görüntüleme

MERSİN Valisi Ali Hamza PEHLİVAN, TARSUS Çukurova Bölgesel Hava Limanında

MERSİN Valisi Ali Hamza PEHLİVAN, TARSUS Çukurova Bölgesel Hava Limanında

Mersin Valimiz Ali Hamza Pehlivan, Tarsus/Kargılı Mahallesinde yapımı devam eden Çukurova Bölgesel Hava Limanı inşaatında incelemelerde bulunup yetkililerden bilgi aldı.

Vali Pehlivan’a incelemeler esnasında Vali Yardımcısı Alp Eren Yılmaz, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, ilçe protokol üyeleri ve yüklenici firma yetkilileri eşlik etti.
Çukurova Bölgesel Havalimanı şantiye alanları ile ilgili olarak gerçekleştirilen inceleme gezisinde; Vali Ali Hamza Pehlivan, ilk olarak yüklenici firma yetkililerinden brifing aldı.
Vali Pehlivan, Çukurova Bölgesel Havalimanının hizmete girdiğinde İlimize ve bölgeye birçok açıdan değer katacağını belirtti. Çalışmaları yerinde inceleyen Vali Ali Hamza Pehlivan, yapım çalışmaları yüzde 70 seviyesine gelen havalimanının yıl sonuna doğru tamamlanacağını kaydederek, havalimanının Sayın Cumhurbaşkanımızın yapacağı açılışla vatandaşlarımızın hizmetine gireceğini açıkladı.
Vali Pehlivan, Çukurova Bölgesel Havalimanı Bağlantı Yollarında İncelemelerde Bulundu
Vali Pehlivan daha sonra yoğun bir şekilde çalışmaların devam ettiği havalimanı bağlantı yollarında incelemelerde bulundu. Vali Pehlivan, konu hakkında Karayolları 5. Bölge Müdürü Mehmet Fidan’dan da brifing aldı.