FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM 21 Aralık 2021 219 Görüntüleme

MERSİN Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap SEÇER, KANSERLİ Çocuklara Destek Alış Verişi Şenliğine Katıldı

BAŞKAN SEÇER: “2021, BİZİM İÇİN SEVGİ VE İYİLEŞME YILIYDI. UMUT EDİYORUM 2022 UMUT YILI OLUR”

BAŞKAN SEÇER, MERSİN AKDENİZ LİONS KULÜBÜ’NÜN 6. YILBAŞI ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ’NE KATILDI

KANSER HASTASI ÇOCUKLARA DESTEK İÇİN DÜZENLENEN ALIŞVERİŞ ŞENLİĞİ AÇILDI

Mersin Akdeniz Lions Kulübü tarafından kanser hastası çocuklara destek amacıyla düzenlenen ‘6. Yılbaşı Alışveriş Şenliği’ne katılan ve açılış kurdelesini kesen Başkan Seçer, “2021, bizim için sevgi ve iyileşme yılıydı. Umut ediyorum 2022 umut yılı olur” diye konuştu.

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, Mersin Akdeniz Lions Kulübü tarafından kanser hastası çocuklara destek vermek amacıyla düzenlenen ‘6. Yılbaşı Alışveriş Şenliği’ne katıldı. Alışverişlerin bereketli olmasını dileyen Başkan Seçer, “2021, bizim için sevgi ve iyileşme yılıydı. Umut ediyorum 2022 umut yılı olur. Hepimiz daha aydınlık yarınlara evriliriz” dedi.

“Kadınların elinin değdiği yer bereketli, temiz ve güzel oluyor”

Divan Otel’de düzenlenen ‘6. Yılbaşı Alışveriş Şenliği’ne Başkan Seçer’in yanı sıra Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Mersin Akdeniz Lions Kulübü 2021-2022 Dönem Başkanı Esen İstifanoğlu ve çok sayıda stant sahibi kadın katıldı. Başkan Seçer, Başkan Tarhan ve Akdeniz Lions Kulübü 2021-2022 Dönem Başkanı İstifanoğlu ile birlikte şenliğin açılış kurdelesini kesti. Başkan Seçer, alışverişlerin bereketli olmasını dileyerek, “İnşallah güzel alışverişler olsun. Önemli, değerli bir faaliyet. Genelde kadınların gönüllü olarak çalıştığı bir kulüp Akdeniz Lions Kulübü. Bu ayrıntı önemli. Her zaman şunu söylüyoruz; erkekler bana kızıyor ama kadınların elinin değdiği yer başka oluyor, bereketli oluyor, temiz oluyor, nezih oluyor, güzel oluyor. Hayat daha keyifli oluyor” dedi.

“Umut ediyorum 2022 umut yılı olur”

Kanser hastası çocuklar için muazzam bir çalışma ve etkinlik olduğundan söz eden Başkan Seçer, şöyle devam etti:

“Toplumda ihtiyaç sahibi ya da farklı nedenlerden dezavantajlı duruma düşmüş bireyleri sorumluluk duygusuyla sahiplenmek, onların yanında durmak, onları kucaklamak, onların acısını, zorluğunu paylaşmak, Allah katında da insanlık katında da her şeyden önce baş başa kaldığımız zaman hesap verdiğimiz vicdan açısından da muazzam bir şey. Çok önemli, değerli bir çalışma. Sayın Başkanımızın nezdinde Lions Kulübü’ne katkı sunan tüm arkadaşlarımızı kutluyorum. Bugün burada ürünlerini satan arkadaşlarımıza da bereketli olsun. Alışveriş edenlerin de güzel ürünler almalarını, yeni yılda dostlarını, arkadaşlarını sevindirmelerini istiyoruz. Şimdiden yeni yılınızı kutluyorum. 2021 yılı bizim için sevgi ve iyileşme yılıydı. Çünkü pandemiyle boğuşuyoruz. Hala devam ediyor. Üstüne üstlük bir de ekonomik krizle boğuşuyoruz. Umut ediyorum 2022 umut yılı olur. Hepimiz daha aydınlık yarınlara evriliriz.

Tarhan: “Bir araya gelirsek, beraber olursak bir sinerji yaratıyoruz”

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, etkinliğin çok güzel bir amaçla düzenlendiğini ifade ederek, bu tarz birlikteliklerin belediyeler, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, iş insanları ve vatandaşların desteğiyle çoğalması gerektiğini vurguladı. Tarhan, “Hiç kimse tek başına bir güç ve varlık değil. Ancak bir araya gelirsek, beraber olursak güç oluyoruz, bir sinerji yaratıyoruz” dedi.

“Bütün gelirimiz Mersin Üniversitesi’nde yatan kanser hastası çocuklarımıza gidecek”

Mersin Akdeniz Lions Kulübü 2021-2022 Dönem Başkanı Esen İstifanoğlu ise “Bu sene 6’ncısını düzenlediğimiz Mersin Akdeniz Lions Kulübü’nün Alışveriş Şenliği’nde bütün gelirimiz Mersin Üniversitesi’nde yatmakta olan kanser hastası çocuklarımıza gidecektir. Burada aynı zamanda çocuklarımızın kendi istekleri doğrultusunda dilek ve temennileri olan hediyeler alınmıştır” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Başkan Seçer ve protokol üyeleri tarafından stantlar gezildi. Başkan Seçer ve Başkan Tarhan, şenliğe katılan davetliler arasında hediye çekilişi de yaptı.