FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET HABERLERİ 26 Ağustos 2021 307 Görüntüleme

İYİ PARTİ Genel Merkezi, Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin KOCAMAZ Memleketinde İyi Partinin Etkinliğine Katıldı

İYİ PARTİ Genel Merkezi, Genel İdare Kurulu Üyesi Burhanettin KOCAMAZ Memleketinde İyi Partinin Etkinliğine Katıldı

İyi Parti Tarsus İlçe Teşkilatında düzenlenen Milli Mücadele Şehitlerimiz ve hayata veda eden İyi Partililer ile Pandemi zamanı hayatını kaybeden Tarsuslular için Kuran-ı Kerim okutuldu. 26 Ağustos 1922 Başkomutanlık Meydan Muharebesi, 30 Ağustos 1922 Büyük Taarruzların Zaferlerinin 99. Yılı olan 26 Ağustos’ta; Tarsus İYİ Parti İlçe Teşkilatı tüm Milli Mücadele Şehitlerimizi saygı, minnet ve şükranla andı. Kuran-ı kerim okutularak; BAŞKOMUTAN Gazi Mustafa KEMAL ATATÜRK ve Komutasındaki tüm Komutanlarımız, Askerlerimiz, Şehitlerimiz, Gazilerimiz için okunan Kuran-ı Kerim duasına İyi Parti Genel İdare Kurulu Üyesi (GİK Üyesi) eski Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ katılım ve destek sağladı.

İYİ PARTİ Tarsus İlçe Teşkilatı AŞURE Dağıttı

Okutulan Kuran-ı Kerim’in ardından Aşure dağıtan Tarsus İYİ Parti İlçe Örgütü toplumda yoğun ilgi ile takdir gördü.

Burhanettin KOCAMAZ önderliğinde yapılan Dua ve Etkinlik sonrası; İYİ PARTİLİLER hep birlikte Tarsus CEM Evini ziyaret ederek Alevi vatandaşlarla lokma paylaştılar. CEM Evinde Alevi vatandaşları Muharrem Ayı ibadetleri ve Aşure etkinliklerinden dolayı ziyaret ettiler.

TARSUS ÇOK ÇEŞİTLİ HALKLARDAN ve İNANÇLARDAN OLUŞUYOR

Tarsus İyi Parti İlçe Başkanlığının eski Tarsus ve Mersin Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ öncülüğünde yaptığı bu anlamlı etkinlik ve CEM Evi ziyaretleri; Tarsus Halkı tarafından takdir gördü. Halkların kültürlerini barış içinde yaşayarak paylaştıklarını, siyasi örgütler çatısı altında da AYRIŞMADAN kardeşçe yaşamanın örneği olan bu etkinlikler topluma huzur veriyor…

Tarsus İyi Parti İlçe Teşkilatına ve eski Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin KOCAMAZ’a siyasi çalışmalarında başarılar diliyoruz.

 

Haber-Yorum: TARİGDER Haber Müdürlüğü