FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 10 Mayıs 2021 335 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 9 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

9 MAYIS 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

BUGÜN ANNELER GÜNÜ

Her mayıs ayının ikinci pazarı kutladığımız “Anneler Günü” vesilesiyle gönüllerini almaya çalıştığımız annelerimiz için bir  ömür boyu ne yapsak azdır. Çünkü onlar ömürlerini çocuklarına adamışlardır. Bu adanmışlığın önünde bize düşen de saygıyla eğilmek ve onların mübarek ellerinden öpmek olacaktır.”

…………OOO……….

 BAŞKAN BOZDOĞAN’dan TARIM İşçilerine SABAH SÜRPRİZİ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, sabahın erken saatlerinde işbaşı yapan tarım işçileriyle mesai saati öncesinde bir araya geldi. Tarım işçileriyle sohbet eden, sorunlarını dinleyen Başkan Bozdoğan daha sonra bir günlüğüne açılan semt pazarlarını ziyaret etti.

…………OOO……….

BAŞKAN BOZDOĞAN PAZARCI ESNAFININ DERDİNE ORTAK OLDU

Başkan Haluk  Bozdoğan, tarım işçilerini ziyaretinin ardından tam kapanma nedeniyle günlerdir açılamayan ancak cumartesi günü kısmen açılmasına izin verilen semt pazarlarını gezerek vatandaşlarla, pazarcı esnafıyla sohbet etti. Ekonomik olarak sıkıntılı günler geçiren pazarcı esnafının sorunlarını dinledi, dertlerine ortak oldu.

…………OOO……….

TARSUS’TA VAKIF YARDIMI

..

Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından  yapılan yardımlar açıklandı.Tarsus kaymakamlığınca yapılan açıklamada ”01.04.2021-07.05.2021 tarihleri arasında Tarsus Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından Tarsus genelinde; çeşitli yardımlar yaptı’ denildi.

…………OOO……….

BOZDOĞANDAN TARIM İŞÇİLERİNE KAHVALTILIK

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan sabahın erken saatlerinde işe giden tarım işçilerini ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

…………OOO……….

 Baki ŞİMŞEK ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

(MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, topluma iyi, temiz ve düzgün bireylerin kazandırılmasında, yeni nesillere doğru bilgi ve değerlerin aşılanmasında annelerimizin rolünün çok büyük olduğunu söyledi.
…………OOO………..

600 ADET AĞACI YOK ETTİ

 Tarsus’a bağlı Akçakocalı köyünde dün  meydana gelen olayda yaban hayvanları çiftçinin 600 adet nektarin ağacını paramparça etti.

……………OOO………….

BIÇAKLI KAVGA ÇIKTI

Tarsus’ta bilinmeyen bir sebeple karşı karşıya gelen iki grup arasında kavga çıktı. Olay Akşemsettin mahallesinde meydana geldi.

…………..OOO………….

LÖSEV TARSUSLU ANNELERİ DE KUTLADI

 LÖSEV ile el ele lösemiye karşı savaş veriliyor. Bu Anneler gününde  Lösemi ile mücadele eden tüm annelerin günü kutlu olsun..

…………..ooo………….

SEMT PAZARLARI YIKANDI

Tarsus’ta Tam kapanma sürecinde 8 mayıs cumartesi günü bir günlüğüne açılan semt pazarlarımız Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından detaylı bir şekilde yıkanarak dezenfekte edildi. Tarsus Belediye Başkanı ve Temizlik Ekipleri, “Daha sağlıklı ve daha hijyenik bir alışveriş ortamı sağladığımız pazarlarımızda sosyal mesafe kurallarına dikkat ederek alışveriş yapmanızı dileriz.Daha sağlıklı bir Tarsus için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

…………ooo…………

TARSUS İDMANYURDU, SEZONUN SON MAÇINDAN PUANSIZ AYRILDI

  1. Lig Kırmızı Grup’ta yer alan Tarsus İdmanyurdu, sezonun son maçında sahasında Kırklarelispor’a mağlup oldu. Play-Off şansı da bulunmayan Tarsus’un son haftalarda ki kötü performansının devam ettiği maçı rakip Kırklareli kazandı.

 ……….oooo…………

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  42.746 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 42.746 kişi  olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi