FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 8 Haziran 2021 288 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 7 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

7 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım 

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

………….ooo…………

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk BOZDOĞAN; “TARSUS SÜREKLİ GÖÇ ALAN BİR ŞEHİR…”

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Tarsus sürekli göç alan bir şehir, neredeyse her kesimden insanın birlikte güzel bir ortamda yaşam sürdüğü kendi kültürünü yaşattığı ve gerektiğinde birbirine kenetlendiği insan mozaiği. Bu şehirde hiç kimse birbirine bir sıfat takmıyor. Bu şehir tüm kültürleri bağrında yaşatıyor, bu kent bu kültürü kaldırıyor”dedi.

………..OOO……….

TARSUS YÖRESİNE AİT SARI ULAK ZEYTİN ÇEŞİDİ BİLECİK’TE AŞILANDI

Bilecik’in Osmaneli ilçesinde örnek olarak seçilen bahçedeki zeytin ağaçlarına  Tarsus yöresine ait sarı ulak zeytin çeşidi  aşılandı.

………….ooo………….

TARSUS ŞELALESİ’NDE ÇÖP TOPLADILAR

Sağlıklı yaşamın temeli olan temizliğe dikkat çekmek için Belediye başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan öncülüğünde CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, belediye meclis üyeleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle birlikte Tarsus Şelalesi’nde çöp topladılar.

………….OOO……….

TARSUS’TA KAÇAK GÖÇMENLER

Gülek tünelinde içinde 4 Afganlı göçmenin bulunduğu aracın arızalanmasıyla yakalanan 4 Afganlı Mersin Göç İdaresi Müdürlüğü’ne teslim edildi.
………..ooo……….

BÜYÜKŞEHİR, TARSUS’TA DA SANATÇILARI VATANDAŞLARLA BULUŞTURUYOR

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi’nin düzenlediği sosyal mesafeli konserler tüm hızıyla sürüyor.

…………ooo……..…

KURNAZ ‘’EMEKLİLER DOST KAPISI’

TÜED Tarsus Şube Başkanı Ömer Kurnaz Muhtarların ziyaretlerinden memnuniyet duyduğunu belirterek, “Türkiye Emekliler Derneği, ülke genelindeki 92 şubesi ile yurdun dört bir yanında emeklilerin ve ailelerinin dost kapısıdır.
,………..ooo…………

TAŞKIN,  MADENİ SANATKARLAR ODASINI ZİYARET ETTİ

Ak Parti heyeti, Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş’ı yeni hizmet  binalarında ziyaret ederek, “hayırlı olsun” dileklerini ilettiler.
,………..ooo…………

TOPLU TAŞIMACILAR YENİ DÜZENLEME İSTİYOR

Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası, meslek komiteleriyle bir araya gelerek pandemi salgınının sektörlere etkilerini ele almaya  devam ediyor. Tarsus TSO Başkanı H. Ruhi Koçak, bu kez de nakliye, toplu taşıma ve servis hizmeti sunan komite üyeleriyle bir araya gelerek sorun ve çözüm önerilerini dinledi.

,………..ooo…………

TİY’da İÇ  TRANSFER

Yeni sezonda güçlü bir kadro kurmaya çalışan Tarsus İdman Yurdunda 6 dış transfer tamam. İç transferde ise Ferhat ve Nurullah ile anlaşıldı.

,………..ooo…………

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  48.164 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 48.164 kişi olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi