FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 18 Temmuz 2021 278 Görüntüleme

Gazeteci Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 18 TEMMUZ 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

18 TEMMUZ 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

BAĞLARBAŞI MAHALLESİNDE, YILIN İLK SİYAH İNCİR HASADI BAŞLADI

Türkiye’de, siyah incir üretimi ve ihracatında önde gelen Akdeniz ilçesine bağlı Bağlarbaşı Mahallesinde, yılın ilk siyah incir hasadı başladı. Hasat buluşmasında incir şeklinde pasta kesildi, konuklara ve basın mensuplarına incir pestili, incir reçeli ve siyah incirden üretilen dondurma ikram edildi

………..ooo…………

MEMLEKET PARTİSİ TARSUS İLÇE  KONGRESİ YAPILDI

Muharrem İnce’nin genel başkanlığında kurulan Memleket  Partisi Tarsus ilçe Başkanlığı 1.olağan kongresi yapıldı. Memleket partisi Tarsus ilçe Başkanlığına yeniden Özgür Türker seçildi. Kongrede çoğunluk sağlandı ve yeni yönetim seçildi.

……….ooo…………

MERSİN  BÜYÜKŞEHİR, HİJYENİK ve MODERN KESİMHANELERİYLE HİZMETTE

Bayrama ramak kala  Mersin Büyükşehir Belediyesi, Kurban Bayramı’na hazır.  Mersin’in 13 ilçesinin tamamında 24 mobil kesim ünitesi ve 8 mezbaha ile vatandaşlara hizmet verilecek.

………..ooo…………

TİY ESKİ FUTBOLCUSU HAMZA KARA TARSUS U 60 TAKIMINA KATILDI

Tarsus U 60 Takımı Başkanı Nebih Maruf Güneşli  Tarsus İdman Yurdunun eski  Yıldız Futbolcusu Hamza KARA’yı takıma kazandırdı. Şahin ve Cezmi DOKUZOĞLU da şimdi U 60 Takımına katıldı.

…………OOO……….

TARSUS’TA İKİ BİSİKLET TURU

TABİT bu Pazar günü (18 Temmuz’da) iki ayrı Performans turu yapacak. 1. tur  Güzeloluk turu.. Bu turda Dörtler, Güzeloluk, Taşobası, Alibeyli, Hacıhamzalı geçilecek 70 km. 2. Tur.  Adanalıoğlu turu. Bu turda Huzurkent, Atalar, Adanalıoğlu hattında 40 km gezilecek. Bisikletçiler 18 Temmuzda  sabah saat 06.00 da Tarsus’ta  Rauf Denktaş parkında toplanıp hareket edildi.

…………OOO………..

DOHAYKO’DAN BOZDOĞAN’A TEŞEKKÜR

DOHAYKO Tarsus’un Güçlü Yürekler Beslenme Grubu Üyeleri,  Tarsus belediyesi tarafından sahipsiz hayvanlar için gerek barınak gerekse sokakta yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. Başkan Haluk Bozdoğan ‘’Değerli misafirlerimizin nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.’’ Dedi.

…………..ooo………….

TİY KULÜBÜNDEN   KAMUOYUNA

TİY Kulüp Başkanı H. Şahin Kırbıyık ile Belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan arasında özellikle sosyal medyadan kamuoyuna lanse edildiği gibi hiçbir sorun olmayıp,  her iki başkanımız da yapılan görüşmeler neticesinde Cumhuriyet ile yaşıt kulübümüzün başarısı için gerçekleştireceğimiz toplantılarla sürekli istişare halinde olarak birbirlerine destek sözü verdiler.

………..ooo…………

TİY KIZICAHAMAMDA KAMP YAPACAK

Tarsus İdman Yurdu bu kapsamda 2021-2022 Sezonuna iyi bir başlangıç yapabilmek ilk hazırlık kampımın rakımca yüksek oksijen deposu niteliği taşıyan Kızılcaham’da yapılması planlanırken, buradaki kamp kadrosu teknik ekibimiz futbolcu ve yardımcı personelimizle birlikte yaklaşık 40 kişiden oluşacak.

………..ooo…………

TİY YRNİ YÖNETİMİNE 5 İSİM

TİY Yeni  yönetim kurulu üyeliğinden istifa eden beş yöneticinin istifaları kabul edildi. Bu yöneticilerimizin yerine yönetim kurulu yedek listesinde yer alan Sn. Selami Arıcı, Sn.Tolunay Duman, Sn. Gani Nazligül, Sn.Yahya Kızıltaş, Sn.Ferit Çetiner göreve getirilmiştir. Kamuoyuna saygı ile duyurulur.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi