FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 19 Haziran 2021 266 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 18 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım. 

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

18 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım. 

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

TARSUSTA KENTSEL DÖNÜŞÜM İÇİN GÖRÜŞME

Tarsus’umuzda kentsel dönüşümün 1. Etap açılış programı için İş İnsanı Mehmet Yıldırım ile bir araya geldik, detaylar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

TARSUS Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, “10 bin yıllık kadim kentimizin ismine yakışır bir şekilde kendini yenilemesi için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz”dedi.

…………OOO……….

MUHARREM İNCE TARSUS’A GELDİ

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce dün Tarsus ve Mersin’deydi. İnce Mersin’den sonra, partisinin Tarsus İlçe binasının açılış törenine katıldı.
…………OOO……….

TARSUS İDMAN YURDU, FUTBOL OKULU KAYITLARI BAŞLADI

Tarsus idman Yurdu,   2021 Yaz dönemi Futbol Okulu Kayıtlarını başlattığını duyurdu. 2007-2014 arası doğumlu genç yıldızlarımızı arıyoruz.  Müracaat için 0533 652 57 21 ve 0324  627 53 16 iletişim numaralarımızdan bize ulaşabilir veya altyapı tesislerine gelerek başvuru yapabilirsiniz.”

…………OOO……….

TARSUS İDMAN YURDU’NA GOL KRALI GELDİ

TFF 2. Ligde geçen sezon 28 Gol ile 2. Lig Kırmızı Grupta Gol Kralı olan Sinan Kurumuş Tarsus İdman Yurdu’nda. Hayırlı olsun.

…………OOO……….

TİY BAŞKANINA ZİYARETLER

Tarsus İdman Yurdu’nun yeni transferleri Muharrem DOĞAN, Yasin YENER, Artun AKÇAKIN Kırbıyık Holding de Başkan Şahin Kırbıyık’ı  Ziyaret Ettiler.

…………OOO……….

TARSUS HİNTERLANDI ARKEOLOJİK YÜZEY ARAŞTIRMALARI İÇİN PROJE EKİBİ ÇALIŞMALARA BAŞLADI

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın izinleriyle, Mersin Üniversitesi ve Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası’nın işbirliğiyle yürütülen Tarsus Hinterlandı Arkeolojik Yüzey Araştırmaları için proje ekibi yüksek performansı ile Tarsus’un bilinmeyen tarihine ışık tutmaya devam ediyor.

…………OOO……….

 TARSUS KAZILARI ‘’TARİHE IŞIK TUTUYOR’’
Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Fuat Togo böyle bir projenin içinde yer almaktan büyük keyif duyduklarını belirterek, ‘’Tarsus Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizim hedeflerimizden biri de kentimizin etkin şekilde tanıtımını yaparak çekim merkezi haline gelmesini sağlamak. Bu anlamda kentin tarihine ışık tutmak, bilinmeyen yönlerini ortaya çıkarmak ve turizmine katkı koymak gibi bir hedefimiz var. Üniversitemize, değerli hocalarımıza katkılarından dolayı teşekkür ederiz.’’diye konuştu.

…………OOO……….

TİY BAŞKANI KIRBIYIK CANLI YAYINDA SORULARI CEVAPLANDIRDI

Tarsus idmanyurdu başkanı Şahin Kırbıyık, 17.06.2021 günü saat 13.00’de canlı yayına katıldı. Kırbıyık “Tarsus sevdası için çıkıp geldim. Tarsus İdmanyurdu’nu yaşatmak için elimi taşın altına koydum. Siyasilerden bir yardım göremedim. Bunun acısını Tarsus halkı çekiyor. dedi.

…………OOO……….

TARSUS’TA AŞI SIRASI BEKLEYEN VATANDAŞLARA BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇAY VE SU İKRAMI

Koronavirüs pandemisine karşı hızlandırılan aşılama çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Tarsus’ta da aşılama merkezi olarak kullanılan Tarsus Devlet Hastanesi ek binasında aşı sırası bekleyen vatandaşlara ve sağlık personellerine, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından çay ve su ikramında bulunuluyor.

…………OOO……….

CEP HAVUZ HAYIRLI VE UĞURLU OLSUN…

Tarsus ilçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü, cep havuz yapıyor. Spor Salonu ile Kültür Merkezi arasında bulunan alana yapımına başlanan cep havuz tamamlanmak üzere.

…………OOO……….

KADINLARIMIZ TARİHİ YERLERİ GEZDİ

Tarsus Belediyesi Mahalle tanıtım günleri kapsamında Çamalan ve Kaburgedigi mahallelerinden kadınları Kadın Yaşam Destek ve Dayanışma Merkezinde ağırlandı.

…………OOO……….

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  49.012 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 49.012 kişi olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi