FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 18 Mayıs 2021 287 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 17 MAYIS 2021!de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

17 MAYIS 2021!de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO………

TARSUS ‘TA NORMALLEŞME

29 Nisanda başlayan tam kapanma sona erdi. Bugün 17 Mayıs sabah saat 05.00 itibariyle tam kapanma sona erdi. Tarsus ‘ta normalleşme süreci ile 1 Hazirana kadar yine gıda satanlar paket servisi yapacak. Düğün salonları ve spor salonları gibi bazı yerler kapalı kalacak.

…………ooo………….

OZAN VARAL “TARIMIMIZI ve HAYVANCILIĞIMIZI AYAKTA TUTAN, ÜRETİCİLERİMİZİN İNANÇ VE AZMİDİR”

CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal, Dünya Çiftçiler Gününde Yenidünyanın (Malta Eriği) başkenti Tarsus ta toplama tarım emekçileri ve üreticileri ziyaret etti.

…………ooo………….

MECLİS BUGÜN TOPLANIYOR

Tarsus Belediyesi Mayıs Ayı Meclis Toplantısı 17.05.2021 Pazartesi günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleşecektir.

………..ooo………..

PAZAR YERİ DENETLENDİ

Tarsus Emniyet Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü  işbirliği ile sadece dün açık olan semt pazarlarımız denetlenerek vatandaşlarımıza sosyal mesafe ve hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılar yapıldı. “Daha sağlıklı bir Tarsus için tedbiri elden bırakmayalım” denildi.

…………ooo………….

TARSUS DOĞA PARKI’NA YENİ CANLAR KATILDI

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus Doğa Parkı içerisinde bulunan farklı türlerdeki hayvanların sayısı yeni doğumlarla artmaya devam ediyor. Doğa parkına iki boz ayı katıldı.

………….OOO………….

TABİP ALBAY Prof. Dr. SERVET HARPUTLUOĞLU, MEZARI BAŞINDA ANILDI

 Gülhane Askeri Tıp Akademisi (GATA) emekli öğretim üyesi Prof. Dr. Tabip Albay Servet Harputluoğlu, vefatından sonra ki ilk bayram dolayısıyla, Tarsus’a bağlı Çağbaşı mahalle mezarlığında ki kabri başında dualarla anıldı.
………….OOO………….

İSA AYDIN ANILDI

Gazeteci TV Proğramcısı ve Yazar İsa AYDIN; Tarsus’a bağlı Güney  mahalle mezarlığında ki kabri başında dualarla anıldı. Aydın vefatının 8. Yılında unutulmadı. Ailesi ve sevenleri dün Güney mezarlığında bir araya gelerek dua etti.

………….OOO…………

YEŞİLYOLDA 2 ARAÇ ÇARPIŞTI

Tarsus’ta iki otomobilin kafa kafaya çarpıştığı kazada 1 kişi yaralandı. Kaza sırasında savrulan otomobillerden biri yol kenerındaki çiçekçi dükkanına girerek durabildi.

…………..ooo…………..

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  44.760 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 44.760 kişi  olarak yer aldı.

………..ooo…………

YAKUP BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi