FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 15 Haziran 2021 258 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 14 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

14 HAZİRAN 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

………….ooo…………

TARSUS’TA MİLLİ MAÇ HEYECANI

Tarsuslu sporseverlere müjde.. Milli takım Maçını Tarsus Kültür Parkında Dev Ekranda İzleyebilirsiniz… Mersin BŞB açıklamasında ‘’Sevgili Tarsuslular Milli Takımımızın 16 haziran Çarşamba Günü Oynayacağı Galler Maçını Tarsus Kültür Parkında Dev Ekranda İzleyebilirsiniz…’’ denildi.

………….ooo…………

MERSİN MİLLETVEKİLİ Av. ZEYNEP GÜL YILMAZ TARSUS’A GELDİ

Ak Parti Mersin Milletvekili Av. Zeynep Gül YILMAZ Tarsus Ak Parti İlçe Teşkilatını ziyarette bulundu.. Tarsus Ak Parti ilçe başkanı HasanPodak ‘kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz’ dedi. Yılmaz ayrıca bazı  tesisleri ve mahalle muhtarlarını da ziyaret etti.

…………ooo……..…

İNCE TARSUS’A GELECEK

Memleket Partisi genel başkanı Muharrem İnce 17 Haziranda Tarsus ve Mersin’e geliyor. Aynı gün önce saat 13.00 de Mersin, daha sonra saat 15.00 de Tarsus ilçe teşkilatı hizmete açılacak.

…………ooo……..…

TAŞYAD’DAN 4 ŞAİR GENÇLİK KAMPINA KATILDI

Tarsus Şairler  ve Yazarlar Derneği üyelerinden Şair İmam Özel ve Mecit Gür de şiir okudu. TAŞYAD üyesi emekli şairlerden Ali Öz ve  Yakup Boncuk Büyükşehirin Gençlik kampı  etkinliğine katıldılar.

…………ooo……..…

TARSUS’A MİLLİ KALECİ ALINDI

2. Lig’de bu sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Tarsus İdman Yurdu geçtiğimiz sezonu Süper Lig’de Denizlispor’da tamamlayan tecrübeli kaleci Cenk Gönen’le transfer konusunda anlaşma sağladığını duyurdu.
…………ooo……..…

TİY STORE AÇILIŞINA KATILANLARA TEŞEKKÜR

Tarsus idmanyurdu (TİY)  Storenin Açılışına Katılanlara TİY  TADER’den teşekkür var. Açıklamada Milletvekili Baki Şimşek ile Belediye başkanı  Haluk Bozdoğan,  Kaymakam Kadir Sertel Otçu, .Burhanettin Kocamaz, Ercan Bilir,  Adil Bal, Ziya Körüklü, Erkan Yıldırım , .Yasin Güney’ e sporun siyasi olmadığını ve Tiy için şehrin bir arada olduğunu gösterdikleri için ‘Tiy 1923 Sevdası’ Adına Teşekkür Ederiz’ denildi.

…………..ooo………..

TADER’DEN TÜED BAŞKANINA DESTEK

Tader başkanı Semih Özsu, TÜED Genel Mali Sekreteri ve Derneğimizin Kurucu üyesi Sn. Ömer KURNAZ ağabeyimizi 26 Haziran 2021 tarihinde gerçekleşecek olan  TÜED Tarsus Şubesi 12. Olağan Genel Kurulunda yeniden Başkan Adayı olması nedeniyle makamında ziyaret etti.

…………ooo……..…

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  48.721 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün  vefat sayısı 48.721   olarak yer aldı.

………..ooo…………

YAKUP BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi