FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 17 Ekim 2021 269 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 11-12-13-14-15-16-17  EKİM 2021’de TARSUS’TA NELER OLDU? Kısaca Okuyalım.

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

11-12-13-14-15-16-17  EKİM 2021’de TARSUS’TA NELER OLDU? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

11 EKİM 2021’de TARSUS

MERSİN BÜYÜKŞEHİR’İN FİLOSUNA KATILACAK 56 ORTA BOY OTOBÜS İÇİN İMZALAR ATILDI..

Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım filosunu gençleştirmek için alımını yapacağı 56 orta boy otobüsün ihale süreci tamamlanarak, en uygun teklifi veren Karsan ile imzalar atıldı. 30’u Tarsus merkez, 26’sı ise diğer ilçelerde hizmete sunulacak olan otobüsler, 2022 yılının Nisan ayında teslim edilecek. Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin ulaşım filosunu genişletmek ve kullanım ömrü dolan araçları yenilemek adına alımını gerçekleştireceği 56 adet orta boy otobüsün ihale süreci tamamlandı.

……………ooo…………

TARSUS Belediyesi TİYATRO EKİBİ 10 EKİM’DE İSTANBUL’DA SAHNE ALDI

Tarsus Belediyesi Şehir Tiyatrosu da festivalde sahne aldı. 10 Ekim Pazar günü saat 18:00’de Maltepe Belediyesi Kardelen 2 sahnesinde seyirci ile buluştu.

…………OOO………..

EMEKLİ DİN GÖREVLİLERİNE PLAKET VERİLDİ

Müftülük ve Türk Diyanet Vakıf Sen sendikası, üyeleri arasından emekli olan  din görevlilerine plaket verdi.

…………OOO………..

VATAN PARTİSİ LİDERİ DOĞU PERİNÇEK  TARSUS’TA KONUŞTU

Vatan Partisi genel başkan Doğu Perinçek bölgemize gelerek  Aliefendioğlu köyünde köy meydanında  Üretim devrimi kurultayına katıldı.

…………OOO………..

TARSUSLU ŞAİR 1. OLDU

Balıkesir Üniversitesi “2021 YUNUS EMRE ŞİİR YARIŞMASI” nda Tarsuslu Şair Ahmet İRGİN 1. olmuştur. Tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

…………OOO………..

YERYÜZÜ PAZARI İLGİ GÖRDÜ

Tarsus Belediye Başkanı  Dr. Haluk Bozdoğan, Dün Yeryüzü Pazarını ziyaret ederek, stant açan üreticilerimizle bir araya geldi. Vatandaşlarımızla sohbet eden Başkan Bozdoğan, üreticilerimize hayırlı işler dileklerinde bulundu

…………OOO………..

TARSUS’A YENİ BİR DOĞAL YÜRÜYÜŞ PARKURU KAZANDIRILIYOR

Ergenekon Mahallemizde 30 dönüm arazi içindeki bulunan yeşil alanımıza, koruluk ve koşu yolu yapımının çalışmalarına başlandı. Belediye Tarsus’a yeni bir doğal yürüyüş parkuru kazandırılıyor. Modern teraslar ile donatılacak olan alanda, Tarsus’umuzun eşsiz güzelliği ve gün batımı da izlenebilecek.

…………OOO………..

TARSUS İDMANYURDU, UŞAK’I ELİNDEN KAÇIRDI

TFF. 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan   ekibimiz Tarsus İdman Yurdu dün  kendi sahasında Uşakspor ile karşı karşıya geldi. Tarsus İdman Yurdu ilk yarıyı 13. Dk. Yılmaz’ın attığı golle 1-0 önde bitirdi. Ancak rakibin 82. Dakikadaki golüne engel olamadı ve karşılaşma 1-1 berabere bitti. Tarsus İdman Yurdu-2 puan kaybetti..

…………OOO………..

12 EKİM 2021’de TARSUS

TARSUS CHP’DEN “DÜNYA KIZ ÇOCUKLARI GÜNÜ” ETKİNLİĞİ

CHP Tarsus ilçe örgütü tarafından “Dünya Kız Çocukları Günü” dolayısıyla etkinlik düzenlendi.

Yarenlik Alanı Antik Sahaf Kitabevi önünde gerçekleşen etkinlikte şarkılarla oyunlar, masal atölyesi, kitap sergisi ve boyama aktiviteleri yapıldı. Toplumun tüm kesimlerinden vatandaşların katıldığı program, yoğun katılımla gerçekleştirildi.

…………OOO………..

TARSUS’TA DİJİTAL KÜTÜPHANE HAZIRLIĞI

Tarsus’ta  belediyenin çabaları ile  dijital kütüphane hazırlığı yapılıyor. Başkan Haluk Bozdoğan’ın kültürel projelerinden olan Tarsus’ta dijital kütüphane yakında hizmete girecek. Dijital kütüphanede  350 yayın evi, 28 kategoride 26 binden fazla yayına ücretsiz olarak ulaşılabilecek.

…………OOO………..

TARSUS’TA SOMUN EKMEK 2 TL OLUNCA BELEDİYE EKMEĞİNE İLGİ ARTTI

Tarsus’ta özel fırınların imal etiği  somun ekmeğin fiyatı 2 TL olarak belirlenirken birçok yerde yeni fiyattan satışlara başlandı. Belediye ekmeği 95 kuruş. İlgi arttı.

…………OOO………..

TÜM EMEKDER TARSUS ŞUBESİNDEN SEÇER’E ZİYARET

Tüm Emek-Der Tarsus şubesi Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’i makamında ziyaret etti.

…………OOO………..

ŞEHİTKERİM MAHALLESİ YIKILIYOR

Tarihi kent Tarsus’ta Şehitkerim Mahallesi  adeta yıkılıyor. Eski bir Ermeni mahallesi olan ve içinde Tarsus’un aktif tek kilisesi olan St. Paul Kilise ve anıt müzesi bulunan Şehitkerim Mahallesinde birçok eski ev yıkılıyor.

…………OOO………..

TARSUSLULAR SAKARYA’DA TANTUNİ ŞENLİĞİNDE

Sakarya’da yaşayan Mersinliler Sakarya’daki Poyrazlar Gölü piknik alanında “Tantuni Şenliğinde’ buluştu..

…………OOO………..

TARSUS ŞEHİR TİYATROSU, ULUSLARARASI FESTİVALDE  ÖDÜL ALDI

Tarsus Şehir Tiyatrosu, Rus edebiyatının dünyaya armağan ettiği öykücü ve oyun yazarı Anton Pavloviç Çehov’un yazdığı komedi türündeki “Çehov Vodvil” adlı oyunu ile İstanbul 3. Uluslararası Maltepe Tiyatro Festivali’nde seyirciyle buluştu. Ekip ödül aldı.

…………OOO………..

ERGENEKON MAHALLESİ 12194 SOKAKTA YOL YAPIMI TEŞEKKÜRLER MERSİN BÜYÜKŞEHİRE

Tarsus Ergenekon mahallesinde Mersin Büyükşehir Belediyesi yeni açılan sokakları da asfaltlama öncesi düzeltiyor. Ergenekon mahallesi 12194 sokakta Gülbeyaz sitesinin olduğu bölgede elden geçiriliyor..

…………OOO………..

ULUSLARARASI ADANA LEZZET FESTİVALİ TARSUS’A DA KATKI SAĞLADI

  1. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nde Adana’daki otellerde 11 bin yatak kapasitesinin tamamı dolarken, Tarsus ve Mersin gibi çevre il ve ilçelerdeki otellerin doluluk oranı da çok yüksek seyretti.

…………OOO………..

TARSUS’TA KAYIP KIZ

5 gün önce evinden çıkan Emine Ç. (40), bir daha geri dönmedi. Çetin’in evden çıkış anı görüntüleri ortaya çıktı.Psikolojik sorunları olduğu belirtilen Emine Çetin, Avadan Mahallesi’ndeki evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.

13 EKİM 2021’de TARSUS

TARSUS ŞEHİR TİYATROSU, İSTANBUL’DAN ÖDÜLLE DÖNÜYOR

Tarsus Şehir Tiyatrosu 2 yıl içinde kazandığı ödüllere bir yenisini daha ekledi. Tarsus  Şehir Tiyatrosu oyuncusu Hacer Öner,Uluslararası Maltepe Tiyatro Festivalinde “En İyi Kadın Oyuncu” ödülünü aldı.

…………OOO………..

TARSUSLU İYİ PARTİLİLER, BİRLİKTELİK YEMEĞİNDE BULUŞTU

İYİ Parti Tarsus İlçe Teşkilatı ‘İktidara Yürürken İYİ Partili Tarsuslular birliktelik yemeği düzenledi. ‘İktidara Yürürken İYİ Partili Tarsuslular’ birliktelik yemeği Su Sesinde verildi. Yemek Burhanettin KOCAMAZ tarafından düzenlendi.

…………OOO………..

 FIRINCI ÖZCAN ALKAÇ’I KAYBETTİK

Tarsuslu emektar  Fırıncılardan Özcan Alkaç’ı dün kaybettik. Cenazesi  bugün öğle namazından sonra Tarsus şehir mezarlığında defnedilecektir. Nurlar içinde yatsın.

…………OOO………..

ÜNLÜ GAZETECİLER MERSİN’DE KAYDA GEÇİYOR

Halk Tv’nin izlenme rekorları kıran programı ‘Kayda Geçsin’ ekibi Mersinlilerle bir araya geliyor. Mezitli Belediyesinin ev sahipliğinde düzenlenen Mersin Kayda Geçiyor adlı etkinlikte gazeteciler Özlem Gürses, Murat Ağırel, Timur Soykan ve Ozan Gündoğdu Mezitli Belediyesi Kültür Merkezinde Mersinlilere seslenecek ve soruları cevaplayacak.

…………OOO………..

KUTLAMA VE ANMA KOMİTESİ, 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İÇİN KARAR ALDI

Tarsus’ta  Kutlama ve Anma Komitesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı  için karar aldı. Komite  Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU Başkanlığında Kaymakamlık toplantı salonunda toplandı.

…………OOO………..

TARSUS BELEDİYESİ ÇİFTÇİLERE, 500 BİN KARNABAHAR, BROKOLİ ve MARUL FİDESİ DAĞITTI

Tarsus Belediyesi’nin Ata Mirası olan yerli ve milli ATA tohumları konusunda başlattığı proje kapsamında tohum takası ile elde edilen yerli tohumlar, Tarımsal Hizmetler Müdürlüğünce kurulan seralarda ıslah edilip fideye dönüştürülüyor.

…………OOO………..

TARSUS İDMANYURDU, KIRŞEHİR DEPLASMANINDA PUAN ARAYACAK

TFF. 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan   ekibimiz Tarsus İdman Yurdu zor günler yaşıyor. Tarsus idmanyurdu, önümüzdeki Pazar günü Kırşehir deplasmanında puan arayacak.

14 EKİM 2021’de TARSUS

HALUK BOZDOĞAN, CHP MERSİN İL BAŞKANI ADİL AKTAY İLE GÖRÜŞTÜ

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay ile görüştü. Kısa süre önce Tarsus Belediyesini ziyaret eden Adil AKTAY’a iadeyi ziyaret yapılmış olundu.

…………OOO………..

TARSUS’TA 2. ÜRÜN ÇELTİK HASADINA BAŞLANDI

Tarsus’ta Baharlı Mahallesinde (köyünde) İkinci Ürün olarak ekilen Çeltik, 12 Ekim 2021 tarih itibari ile hasadına başlandı. Üretici Hasan EGE ve İbrahim EGE’ yi ziyaret ederek Hasadı gerçekleştirildi.

…………OOO………..

TARSUS OSB’NİN OLAĞAN YÖNETİM KURULU VE MÜTEŞEBBİS HEYET TOPLANTISI OSB ŞANTİYE BİNASINDA GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tarsus Organize Sanayi Bölgesi Ekim ayı olağan Yönetim Kurulu ve Müteşebbis Heyet toplantısı Mersin Valisi Ali İhsan SU başkanlığında gerçekleştirildi.

…………OOO………..

ASAYİŞ TOPLANTISI

Tarsus İlçe Asayiş ve Güvenlik Toplantısı; Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU Başkanlığında, Başsavcı Vekili Osman TEZCAN, Cezaevi Tabur Komutanı Binbaşı Cüneyt YÜKSEL, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı İnanç MARIM ve İlçe Emniyet Müdür Vekili Deniz ÜNSA’ın katılımıyla İlçe Jandarma komutanlığında gerçekleştirildi

…………OOO………..

19 EKİM MUHTARLAR GÜNÜ DOLAYISI İLE TOPLANTI YAPILDI

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU Başkanlığında Muhtar dernek başkanları bir araya geldi. 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısı ile yapılacak olan etkinlikler, Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU Başkanlığında, Kaymakamlık Misak-ı Milli Toplantı Salonunda belediye ve muhtar dernekleri temsilcilerinin katıldığı toplantıda değerlendirilerek kararlaştırıldı.

…………OOO………..

TARSUS BELEDİYESİ ESKİYEN ÇÖP KONTEYNERLERİNİ ONARIP YENİDEN KULLANILIR HALE GETİRİYOR

Tarsus’ta çöp konteynerleri yenileniyor. Tarsus Belediyesi’nin Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehir genelinde tespit ettikleri arızalı çöp konteynerlerini çöp toplama merkezine naklederek onardıktan sonra yeniden hizmete kazandırılmasını sağlıyorlar.

…………OOO………..

 MERSİN BÜYÜKŞEHİR’DEN TARSUS ÇAMALAN’DA “DOĞA BİZİ ÇAĞIRIYOR” ETKİNLİĞİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi’nin “Haydi Birlikte Yürüyelim” sloganı ile başlattığı “Doğa Bizi Çağırıyor” etkinliğinin yeni durağı Tarsus’un Çamalan Mahallesi oldu. Önce doğa gezisi yaparak, tertemiz havanın tadına varan katılımcı kadınlar, ardından Cemevinde ağırlandı.

…………OOO………..

 BÜYÜKŞEHİR EKİPLERİNDEN D-400 ÜZERİNDE BAKIM ÇALIŞMASI

Mersin Büyükşehir Belediyesi, daha yeşil yaşam alanları için dikim ve bakım çalışmalarını sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü Park ve Bahçeler Birimi Ekipleri’nin sorumluluğunda olan D-400 karayolu orta refüjünün Organize Sanayi Bölgesi kavşağı ile Adana il sınırına kadar olan bölümünde de bakım, temizlik ve budama faaliyetleri sürekli şekilde uygulanıyor.

15 EKİM 2021’de TARSUS

AMUKLUK BARAJI SU TUMAYA BAŞLADI

Pamukluk barajı,Tarım ve Orman Bakanı Bekir PAKDEMİRLİ’NİN katılımı ile düzenlenen törenle su tutmaya başladı. Baraj gölünün dolması ile 221700 dekar arazi tarımsal sulamaya kavuşacak.

…………OOO………..

TARSUS KÜLTÜR GİRİŞİMİ İNSİYATİFİ, ÇUKUROVA ÇAĞDAŞ SANAT KÜLTÜR VE EĞİTİM VAKFI HEYETİ TARSUS MÜZE MÜDÜRÜ DOĞUKAN ALPER’İ ZİYARET ETTİ

Tarsus Kültür Girişimi İnsiyatifi ve Çukurova Çağdaş Sanat Kültür Ve Eğitim Vakfı heyeti Yeni Tarsus Müzesi Müdürü Doğukan Alper’i makamında ziyaret etti..

…………OOO………..

TARSUS’TA DOĞUP BÜYÜYENLER DERNEĞİ KERMESİ BUGÜN

Kısa adı TARDOBDER olan Tarsus’ta Doğup Büyüyenler derneği kermesi bugün yapılıyor. Başkan Bayram Yıldız, “Dernek olarak bugün bir kermes düzenledik.  Herkesi kermesimize bekliyoruz.. Birbirinden lezzetli yemekler ve tatlılar sizlerin hizmetine sunulacak. Tardobder derneğimizde kermesin kurması bizden, yemesi sizden. Herkesi bekliyoruz. Kermesimiz saat 12.00’den itibaren gün boyu açık kalacaktır” dedi.

…………OOO………..

CÜNEYT SÜER VEFAT ETTİ

Emlakçı-Çiçekçi  Özcan Kahraman “Kardeşim (kaynım) Cüneyt Süer vefat etmiştir. Cenazesi 14 Ekim 2021 Perşembe günü ögle namazına müteakip sehir mezarliginda defin işlemi yapıldı. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun

…………OOO………..

TARSUS’TA SULAMA KANALINA  DÜŞEN ATI, BÜYÜKŞEHİR İTFAİYESİ EKİPLERİ KURTARDI

Tarsus’a bağlı Konaklar (köyünde) Mahallesi’nde sulama kanalına düşen at, Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi arama-kurtarma ekipleri tarafından çıkartıldı.

  …………OOO………..

YENİCE’DEKİ CADDE VE SOKAKLARDA DETAYLI TEMİZLİK

Mersin Büyükşehir Belediyesi ile Tarsus Belediyesi temizlik ekiplerinin ortaklaşa yürüttükleri mahallelerdeki detaylı temizlik çalışmaları devam ediyor…

16 EKİM 2021’de TARSUS

TARSUS BELEDİYESİ’NİN TEKSTİL ATÖLYESİ HEM İSTİHDAMA HEM İHRACATA KATKI SAĞLIYOR

Tarsus Belediyesi, bir zamanlar tekstil üssü olan kentte sektörü yeniden ayağa kaldırmak için ilk adımı attı. Belediyenin kurduğu tekstil atölyesinde çoğunluğu kadın ve genç 60 kişiye istihdam sağlandı. Kısa sürede büyük bir giyim markasının siparişleri alındı, Rusya’ya ihracat başladı.

…………OOO………..

İTFAİYECİ AĞIR YARALANDI

Tarsus Damlama mevkiinde TIR kazası meydana geldi. Kazaya müdahale etmek amacıyla Mersin Büyükşehir belediyesi Tarsus Grup Amirliği İtfaiyesi olay yerine gitti.

…………OOO………..

KAYMAKAM GAZİLİK ROZETİ TAKTI

2 yıl önce Suriye Resulayn Bölgesinde teröristlerle girdiği çatışmada yaralanıp Gazi olan Uzman Çavuş Özhan ŞEKER’e Gazilik Rozeti Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel OTCU tarafından tevdi edildi.

…………OOO………..

CHP İLÇE BİNASINDA BAŞKANLAR TOPLANTISI

CHP Tarsus İlçe binasında başkanlar partililer ile buluştu. Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ve CHP Tarsus İlçe Başkanı Ozan Varal ile bir araya geldi.

…………OOO………..

TARSUS’TA DİJİTAL KÜTÜPHANE HAZIRLIĞI DEVAM EDİYOR

Tarsus’ta  Belediyesinin çabaları ile  dijital kütüphane hazırlığı yapılıyor. Başkan Haluk Bozdoğan’ın kültürel projelerinden olan Tarsus’ta dijital kütüphane yakında hizmete girecek.

…………OOO………..

TARSUS İDMAN YURDU SPOR KULÜBÜ BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

Tarsus İdman Yurdu Spor Kulübü yaptığı açıklamada; “Kulübümüz Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Harun Şahin Kırbıyık’ın, kulübümüz ile Uşakspor arasında oynanan müsabaka sonrasındaki açıklamaları üzerine yaşanan gelişmeleri üzüntüyle takip etmekteyiz.” denildi.

17 EKİM 2021’de TARSUS

ÇAMLIYAYLA’DA YAŞAYAN KIRDAĞ, TEKERLEKLİ SANDALYESİYLE ARTIK SOKAĞA ÇIKABİLECEK

 Mersin Büyükşehir Belediyesi, Çamlıyayla ilçesi Sebil Mahallesi’nde yaşayan özel gereksinimli Ayşe Kırdağ’ın asfalt talebini kısa sürede karşıladı. Yol yapım ekiplerinin 262. Sokak’ta yürüttüğü asfaltlama çalışması sayesinde Kırdağ, rahatlıkla tek başına sokağa çıkabilecek.

…………OOO………..

BORSADAN EĞİTİME DESTEK

Tarsus Milli eğitim Müdürlüğü işbirliğinde gerçekleştirilen eğitim yardımı ihtiyaç sahibi öğrencilerinin okul müdürlerine teslim edildi.

…………OOO………..

TARSUS GENÇLİK KAMPI BU KEZ ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNİ AĞIRLADI MERSİN ÜNİVERSİTESİ’NİN ÖZEL GEREKSİNİMLİ ÖĞRENCİLERİ TARSUS GENÇLİK KAMPI’NDA AĞIRLANDI

 Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi, Mersin Üniversitesi Engelsiz Yaşam Birimi öğrencileri için kamp etkinliği düzenledi. Mersin Üniversitesi 1. ve 3. sınıf öğrencilerinin de oryantasyonunu kapsayan kamp etkinliğine katılanlar unutamayacakları anlar yaşadı.

…………OOO………..

ÖĞRENCİLER TARSUS’UN TARİHİ MEKANLARINI GEZDİLER

 4 gün süren etkinlikte üniversite öğrencileri, bungalov evlerde kalarak, gezi arabası ile gezip, çeşitli sportif ve kültürel faaliyetlere katıldı. Büyükşehir Belediyesi ekipleri eşliğinde Tarsus’un tarihi mekanları olan Makam Camii, Ulu Camii, Eshab-ı Kehf, St. Paul Kuyusu, St. Paul Kilisesi, Tarsus Şelalesi ve daha birçok noktayı görme fırsatı bulan öğrenciler, unutamayacakları anlar yaşadı.

…………OOO………..

BEYDEĞİRMENİ ÜST GEÇİT ALTINDA DÜZENLEME

Mersin Büyükşehir Belediyesi park ve bahçeler birimi ekipleri tarafından Tarsus’ta D-400 karayolu ile eski Ankara yolunun kesişme noktası olan köprülü kavşakta düzenleme çalışması gerçekleştirildi.

…………OOO………..

TARSUS BELEDİYESPOR KADIN BASKET GALİP

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde  yer alan Tarsus Belediyespor dün galip geldi. Tarsus ekibi, deplasmanda Uludağ Basket’i 69-67 yendi. Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan ‘’Uludağ’ı yenen Tarsus Belediyesi Kadın Basketbol Takımımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz’’ dedi.

…………OOO………..

YEREL GAZETECİLİK ÜZERİNE

Günlük yerel bir gazetenin Genel Yayın Yönetmenisiniz. Yani gazetenin tüm sorumluluğu üzerinizde. Ayrıca başka bir gazetenin köşe yazarısınız ve haftada az altı köşe yazısı yazmanız gerekir. Bunları başaranlar var..

…………OOO………..

TARSUS İDMANYURDU, BUGÜN KIRŞEHİR DEPLASMANINDA PUAN ARAYACAK

TFF. 2. Lig Beyaz Grup’ta yer alan   ekibimiz Tarsus İdman Yurdu zor günler yaşıyor. Tarsus idmanyurdu, bu  Pazar günü Kırşehirspor deplasmanında puan arayacak.

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi