FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 10 Temmuz 2021 311 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 10 TEMMUZ 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

 

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

10 TEMMUZ 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

ESNAF KEFALET KOOPERATİFİNİN GENEL KURULU  BUGÜN

Tarsus 1 Nolu Esnaf Kefalet kooperatifinin genel kurulu 10.07.2021 cumartesi günü saat 10.00’da yapılacak. Kongre Aşiyan 1 Düğün salonunda gerçekleştirilecek olup 2018-2019-2020 yılları birleştirilmiş Olağan genel kurul toplantısı için davette bulunan başkan Mahmut şahin “Tüm üyelerimizi kongremize bekliyoruz” dedi.

…………OOO………. 

TARSUS’TA ALİEFENDİOĞLU-HASANAĞA GRUP YOLU BÜYÜKŞEHİR TARAFINDAN YENİLENDİ

Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, Tarsus’un Yunus Emre Mahallesi’nden başlayarak, Aliefendioğlu, Aliağa Mahallesi 1. ve 2. kısmı, Hasanağa Mahallesi ile Yeniçay Mahallesi’ne kadar uzanan yol üzerinde yenileme çalışması gerçekleştirdi.

…………OOO……….

116 KÖK KENEVİR BİTKİSİ ELE GEÇİRDİ.

Tarsus’ta üç ayrı yerde  yapılan aramada 116 kök kenevir bitkisi ele geçirdi. İl Jandarma Komutanlığından yapılan açıklamaya göre, ekiplerin uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan, uyuşturucu madde elde etmek amacıyla yasadışı kenevir ekimi yapan şahıslara yönelik yapılan çalışmalarda, Tarsus ilçesine bağlı Yunusoğlu, Dedeler ve Baltalı mahallelerinde 3 şahsın kenevir bitkisi ektiğini tespit etti.

…………OOO……….

KATİL ZANLISI YAKALANDI

İstanbul’un Esenyurt ilçesinde 19 Haziran 2020 tarihinde 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan olaydan sonra zanlı firar etti. Tarsusta dün  yakalandı.Kaynak. Tarsusakdeniz.com

…………OOO……….

ÇİFTÇİYE ÜCRETSİZ 16 TON ATA TOHUMU DAĞITILDI

Tarsus Belediyesi’nin “Ata Tohumu” projesi kapsamında ektiği arpa ve buğday tohumlarından hasat edilen ürünler 50 çiftçiye tohumluk olarak dağıtıldı. Böylece çiftçiler topraklarına atalık tohum ekerek yöreye özgü türleri yetiştirecek, belediye verdiği tohumun 2 katını gelecek hasat sezonunda alarak sürdürülebilirliği sağlayacak.

…………OOO……….

TARSUS’TA KURBANLIK SATIŞ YERLERİ AÇIKLANDI

Tarsus Belediyesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi kurbanlık satış yerlerini belirledi. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle kurbanlıkların fiyatları, satış yerleri ile ilgili toplantı sonucunda alınan kararlar kamuoyuna duyuruldu.

…………OOO……….

TARSUS BELEDİYESİ YENİ HİZMETLERİ HALKIN KULLANIMINA SUNMAK İÇİN GÜN SAYIYOR

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, şehir merkezi ile birlikte kırsal mahallelerden Sarıveli, Kaklıktaşı, Tepetaşpınarı, Meşelik ve Topaklı’da yapımları devam eden tesisleri yerinde inceledi.

…………OOO……….

DSİ’DEN SUYLA BULUŞTURMA

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü Mersin iline yaptığı yatırımlarla ilimizin mümbit topraklarını su ile buluşturmaya, vatandaşlarımıza içme ve kullanma suyu temin etmeye ve derelerdeki taşkın riskini azaltmaya devam ediyor.

…………OOO……….

ESNAFIN KANAYAN YARASINI BAŞKAN BOZDOĞAN ÇÖZÜME KAVUŞTURDU

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan, 2017 yılından beri Kemalpaşa Sanayi Sitesi esnafının kanayan yarası olan Yapı Kullanma İzin Belgesi sorununu çözüme kavuşturdu..

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 533 324 88 00

Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi