FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET HABERLERİ 2 Haziran 2021 248 Görüntüleme

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan VARAL: “HALKÇI BELEDİYECİLİKLE Yerelden Genele Emin Adımlarla İlerliyoruz. MESKİ 13 İlçemizde; Tarsus’ta Atgirmez Mevki, Köylerimiz Dahil 40 YILLIK ALTYAPI Sorunlarını Çözüme Kavuşturuyor”.

CHP İl Başkanı Av. Adil AKTAY ve Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan VARAL, TARSUS’Un OVA Köylerinde Ziyaret ve Belediye Hizmetlerinde İncelemelerde Bulundular

CHP Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan VARAL: “HALKÇI BELEDİYECİLİKLE Yerelden Genele Emin Adımlarla İlerliyoruz. MESKİ 13 İlçemizde; Tarsus’ta Atgirmez Mevki, Köylerimiz Dahil 40 YILLIK ALTYAPI Sorunlarını Çözüme Kavuşturuyor”.

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Mersin İl Başkanı Av. Adil Aktay ve Tarsus İlçe Başkanı Av. Ozan Varal, Tarsus’a bağlı Günyurdu Mahallesi Atgirmez mevkii, Kargılı, Alifakı, Heleke, Egemen ve Aliağa Mahallesinde ziyaretlerde bulundu. CHP’li Başkanlar, MESKİ tarafından yürütülen altyapı çalışmalarını inceledi, yurttaşların görüş ve beklentilerini dinledi.

Büyükşehir Meclis üyesi ve İmar A.Ş. Genel Müdürü Ali Uyan, MESKİ Doğu İşletmeler Daire Başkanı Önder Yandımata, Tarsus Belediye Meclis Üyeleri Aydın Polat ve Yusuf Tıbık, il ve ilçe yöneticileri, Gençlik Kolları ve MESKİ idarecilerinin katılım gösterdiği gezi sırasında, taziye ziyaretlerinde de bulunuldu.

Egemen’in içmesuyu, Kargılı, Alifakı ve Aliağa gibi mahallelerin açıktan akan sularının borularla tahliyesini içeriri onlarca çalışmayı sürdüren MESKİ projelerine yerinde bakıldı.

 

ATGİRMEZ’İN 40 YILLIK ALTYAPI SORUNUNU ÇÖZÜME KAVUŞTURUYOR

CHP heyeti önce Günyurdu Mahallesi Atgirmez mevkiinde yapımı süren kanalizasyon hattı ve paket atıksu artırma tesisi çalışmalarını inceledi.

80’li yıllarda bölgeye gelen tarım işçilerinin yerleşmeye başlamasıyla kurulan ve sonra ki yıllarda aldığı göçle hızla büyüyen Günyurdu Mahallesi Atgirmez mevkiinde, altyapı sisteminin olmaması büyük sorun teşkil ediyordu. Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer’in bölge halkından gelen talep üzerine söz vermesi ve ardından çalışmaları başlatmasıyla, Atgirmez’in on yıllardır süre gelen altyapı sorunu çözüme kavuşturulmuş olacak.

Günyurdu Mahalle Muhtarı Seydi Kanar, vatandaşların umutla beklediği altyapının yapılıyor olmasından dolayı oldukça mutlu olduklarını kaydederek, Başkan Vahap Seçer ve emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti.