FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, SİYASET HABERLERİ 1 Mayıs 2021 274 Görüntüleme

BTP Mersin İl Başkanlığı 1 Mayıs Açıklaması Yaptı: “1 MAYIS BTP İKTİDARINDA GERÇEK İŞÇİ BAYRAMI OLACAK”.

1 MAYIS BTP İKTİDARINDA GERÇEK İŞÇİ BAYRAMI OLACAK.

Bağımsız Türkiye Partisi Mersin İl Başkanlığı 1 Mayıs İŞÇİ BAYRAMI vesileyle kutlama mesajı yayımladı.

Bağımsız Türkiye Partisi’nin hayata geçireceği, ‘Sosyal Devlet, Milli Devlet’ ve ‘Milli Ekonomi Modeli’ ile Türkiye’de işçilere gerçek bayramı yaşayacaklar.İşçinin cebi para görecek
    Milli Ekonomi Modeli Sosyal Devlet Milli Devlet teziyle işçinin, memurun, emeklinin, çiftçinin ve tüm dar gelirli vatandaşların cebine para girecek, sosyal devlette işçi kesiminin hem üretimi sağlayan emek gücü, hem de bir tüketici olarak görülecek.
İşsizlik M.E.M ile çözülür.‘Milli Devlet’ aynı zamanda ‘Sosyal Devlet‘tir. Çünkü, Milli Ekonomi Modeli ile sürekli büyümeyi formülleştirmekte, işsizliğe çözüm getirmektedir. Dahası Milli Ekonomi Modeli, adil bir gelir dağılımını sisteminde halletmiştir.
    Bu modelin matematiği de hazırlanmıştır. Sosyal Devlet ise, Milli Ekonomi Modeli ile tam istihdamı garanti altına almaktadır. Böylece işsiz insan kalmayacaktır. Sosyal güvenliğin maddi karşılığı, insanların başkalarına muhtaç olmayacakları bir geçim garantisidir.
    Bu da adil bir gelir dağılımı ile mümkündür. Milli Ekonomi Modeli ile Sosyal Devlet-Milli Devlet tezi İşçinin, Emekçinin İnsan onuruna yakışır bir geleceği sunmaktadır.
Milli Ekonomi Modeli’ ile Türkiye’de işçilere gerçek bayramı yaşayacaklar.