FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, YEREL GÜNDEM 17 Şubat 2022 236 Görüntüleme

BOZDOĞAN; “ALGI OPERASYONU GERÇEKLEŞTİRENLERLE HESAPLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

BOZDOĞAN; “ALGI OPERASYONU GERÇEKLEŞTİRENLERLE HESAPLAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ’’

Tarsus Basın Mensuplarıyla Canlı Yayında Tarsus Halkına seslenerek konuları anlatan, üzerine atılan iftiralara konutların inşaatında kullanılan inşaat malzelemelerini önündeki masaya koyarak anlatan Tarsus Belediye Başkanı asılsız iddiaların hepsini çürüttü. Belediyede ilgili müdür ve mühendislerine de söz vererek her konuya yeniden açıklık getirdi.

Yalan yanlış beyanlarda bulunarak haber kuruluşlarına Tarsus’u alet edenler ile ilgili açıklama yapan Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan “Bu şahıs Şirket İnceleme Komisyonu’nda görevli olarak, not ettiği, şahit olduğu her şeyi rapor etmek yerine A Haber’e B Haber’e C Haber’e yetiştirmeyi görev edinmiş. Yalan ustası olduğu için, Türkiye kamuoyuna verdiği yalan bilgilerle şovunun bir parçasına Tarsus’u eklemekten hiçbir şartta vazgeçmiyor. Satılan ve kiralanan mikserlere ilişkin ulusal basına raporu olmayan diyerek haber sipariş etmesinin temel nedeni, çamur at izi kalsın mantığıdır. Bahsi geçen mikserlerin her birinin, döviz kurlarından önceki rakamları 2 milyon + KDV, sürekli sorun çıkaran, sürekli yedek parça alınan, yorgun düşmüş makinalar yerine daha diri ve sorunsuz olan araçların kiralanabilmesi için bilirkişi raporunu dileyen gazetecimize gösterebiliriz. Adana Bölge Kurulu’ndan Bilirkişi raporu. Bu konuda bile rapor yok algısı yaratarak oraya buraya demeç veren Tarsus’a ihanet edenleri, yalnızca ben, yalnızca siz değil, Tarsus unutmayacak” dedi.

“TARSUS BELEDİYESİ HER AY KASASINI KAMUOYUNA ACIKLAYAN BIR BELEDİYEDİR”

Göreve geldiği günden beri siyasi çalışmaları bir kenara bırakıp Tarsus için çalışmaya başladıklarını ifade eden Başkan Bozdoğan “Birçok proje ve birçok çalışmanın zeminini hazırlarken bir yandan da 25 yıllık bir belediye geleneğinin perdelerini aralamaya, özellikle de son 5 yıllık periyotta bırakılan 100 milyona yakın borçla mücadele etmeye başladık. ‘’İşi ehline bırak’’ sloganlarının atıldığı Tarsus siyasi arenasında işin ehillerinin borç batağına sürükledikleri Tarsus Belediyesi’nin tüm borçlarını ödeyerek, Türkiye’de kasasını halka açan, varını yoğunu açık seçik halkla paylaşan ve milyonlarca lira artı bakiyeye geçen bir belediye olarak tarihe geçtik. Bu durum dürüst ve namuslu insanları sevindirse ve gururlandırsa da, kaçak yapı savunucuları, haksız kazanç elde etmeye alışmış yalan ustalarını rahatsız etmeye yetti. Tarsus Belediye Meclisi’ndeki konuşmalarını kahramanca bir iş yapmışçasına kesip biçip kendi sayfalarında yayınlayan sosyal medya şovmenleri, kendi ailelerindeki kaçak yapılaşmalar için neden seslerini çıkarmadılar diye sorulmalı’’ dedi.