FLAŞ HABER:
Ana Sayfa GÜNDEM, TARSUS MEKTUBU 8 Temmuz 2021 255 Görüntüleme

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU 4 TEMMUZ 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

 

Gazeteci-Yazar Yakup BONCUK’tan TARSUS MEKTUBU

4 TEMMUZ 2021’de Tarsus’ta Neler Oldu? Kısaca Okuyalım.

Yakup BONCUK; “SELAM  DOSTLAR…Tarsus ‘tan sizleri

 bilgilendirmek için tarihe not düşüyorum.

En derin sevgi ve saygılarımı sunuyorum”.

…………OOO……….

2. TARSUS BİSİKLET FESTİVALİ BAŞLADI

Tarsus Belediyesinin desteğiyle Tarsus Kent Konseyi öncülüğünde düzenlenen 2. Tarsus Bisiklet Festivali başladı. 3 gün sürecek festivale 22 kentten 200 bisikletçi katıldı.

…………OOO……….

BİSİKLET TUTKUNLARI TARSUS YEMEKLERİNİ TARSUS BELEDİYESİ’NDE TATTI

  1. Tarsus Bisiklet Festivali etkinlikleri kapsamında şehir turu yapan bisiklet tutkunları Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın daveti üzerine öğle yemeğine Tarsus Belediyesi’nde buluştu. 

…………OOO……….

TARSUSLU SANATÇI KURTULUŞ TÜRKGÜVEN’İN VEFATININ 12. YILDÖNÜMÜ

Tarsuslu sanatçı Kurtuluş Türkgüven’i vefatının 12.  yıl dönümünde rahmetle anıyoruz.

…………OOO……….

BELEDİYE BASINDAN UFUK AKTAN EVLENDİ

Tarsus Belediyesi Personellerinden Ceren & Ufuk AKTAN çiftinin Nikah töreni yapıldı. Tarsus  Belediye Başkanı Dr.Haluk BOZDOĞAN Beyin talimatlarıyla kendilerini temsilen törene protokol müdürü Erol Oğuz iştirak etti.  Oğuz, ‘’Başkanımızın hediyelerini takdim ederek,sevgi ve selamlarını ilettik. Sağlık ve esenlik dolu bir ömür diledik.’’ Dedi.

…………OOO……….

TARSUS-ÇAMLIYAYLA  ARASIOTOBÜS SEFER SAYISI ARTTIRILACAK

Mersin Büyükşehir Belediyesi Tarsus-Çamlıyayla Şube Müdürlüğü’ne bağlı Toplu Taşıma Grup Amirliği’nde hizmet veren araçların çalışma saatlerinde 5 Temmuz Pazartesi günden geçerli olmak üzere yeni düzenleme yapıldı.

…………OOO……….

TÜED YÖNETİMİ TARSUS KAYMAKAMI KADİR SERTEL OTCU’YU ZİYARET ETTİ

Tarsus Kaymakamı Kadir Sertel Otcu, Emekliler Günü nedeniyle Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Tarsus Şube yönetimini ziyaret etti. Otcu, Emekliler Günü’nü tebrik etti.
…………OOO……….

TARSUS DÜĞÜNDE BULUŞTU

Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’ın oğlu Emre ve Aydar Ailesinin kızı Mervenur çiftinin Ankaradaki düğün merasimine birçok Tarsuslu da katıldı. Genç çiftimizi tebrik ediyor, iki cihan saadeti diliyoruz.

…………OOO……….

SİVAS KATLİAMINDA HAYATINI KAYBEDENLER İÇİN TARSUS’TA DA ANMA PROGRAMI DÜZENLENDİ

Sivas katliamının 28 yıl dönümü nedeniyle tüm yurtta olduğu gibi, Tarsus’ta da anma programı düzenlendi. Cumhuriyet Halk Partisi Tarsus İlçe Örgütü, Kadın ve Gençlik Kolları yöneticilerinin emekleriyle hazırlanan ve Kültür Park içerisinde gerçekleşen anma programında duygu dolu anlar yaşandı.
…………OOO……….

TARSUS’TA MEZARLARA SALDIRI

Tarsus Belediye Başkanı Dr. Haluk Bozdoğan’ın annesi Hacı Hidayet Bozdoğan’ın ve Belediye Özel Kalem müdürü Nihat Çapar’ın babasının mezarlarına yapılan saldırı üzücü bir durumdur. Ani bir gelişme ile ardı ardına yapılan bu saldırılar insanlıkla bağdaşmamaktadır.

…………OOO……….

MEHMET YAŞOT ANISINA.. BUGÜN 556 GÜN OLDU.

Tarsus’ta bundan 556 gün önce geçirdiği kalp krizi sonucu hayatı kaybeden Tarsus basınının çınarı gazeteci yazar Mehmet Yaşot’u  rahmetle anıyoruz.

…………OOO……….

TARSUS İDMAN YURTLU ESKİ TOPÇU SABAHATTİN PARLAYAN’ IN VEFATI ÜZÜNTÜ YARATTI

Tarsus İdman Yurdu’ nun eski önemli futbolcularından Sabahattin Parlayan’ı 02.07.2021 günü Çamlıyayla’da  kaybettik. Çok üzgünüz.

…………OOO……….

TÜRKİYE’DE VEFAT SAYISI  49.874 Kişi OLDU

Türkiye’nin Günlük Koronavirüs Tablosu  yenilendi. Sağlık Bakanlığı’nın internet sitesinden paylaşılan tabloya göre; dün vefat sayısı 49.874 kişi olarak yer aldı.

………..ooo…………

Yakup BONCUK HUZURLU GÜNLER DİLER

Tel: 0533 324 88 00 Yakup BONCUK

MEDYAD 2. BŞK.

Türkiye Gazeteciler Federasyonu Tarsus Delegesi